1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da “Yağış”lı havalar: 1-4
Mağusa’da “Yağış”lı havalar: 1-4

Mağusa’da “Yağış”lı havalar: 1-4

Sert rüzgar ve soğuk altında geçen maçı konuk Hamitköy ikinci devrede bulduğu gollerle kazanırken, play-out dışında kalma mücadelesinde çok kritik bir üç puan almayı başardı.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Sert rüzgar ve soğuk altında geçen maçı konuk Hamitköy ikinci devrede bulduğu gollerle kazanırken, play-out dışında kalma mücadelesinde çok kritik bir üç puan almayı başardı. Geçen hafta olduğu gibi dünkü maçta da özellikle ikinci devrede daha iyi oynayan kırmızı siyahlılar, yıldızları Yağış’ın üç, İbrahim’in de bir golüyle rakibini farklı mağlup ederek tırmanışına devam etti.
Mağusa Türk Gücü ise ikinci devrede kötü oynarken, Sami Ergazi’nin golüyle umutlansa da direkten dönen topun olduğu pozisyon sonrasında gelen golle farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Sarı yeşilliler, evlerindeki üst üste ikinci maçını da puansız kapadılar.
3. dakikada Edam’ın ceza alanı dışından yerden sert şutunda Fikri yatarak topu kornere çeldi.
10. dakikada Uğur’un yerden ortasında savunmadan seken topa Nurettin vurdu. Son anda Kenan ayak koydu ve top kornere gitti.
27. dakikada Nurettin’in pasında Sami çaprazda topla buluştu. Yerden sert vurdu. Top yan direğin dibinden dışarı gitti.
43. dakikada Mehmet Göktaş’ın uzun pasında Sami Ergazi topu önüne aldı. Ceza alanına girerken sert vurdu. Zeki önledi. Dönen topu Hascan kornere gönderdi.
48. dakikada ceza alanına gönderilen topa Kadir ters kafa vuruşu yaptı. Yağış önünde kalan topu köşeden ağlara gitti.0-1
54. dakikada Adam’ın yerden ortasında Yağış gelişine vurdu. Top köşeden ağlara gitti. 0-2
61. dakikada Yağış topla buluştu. Rakibinden sıyrıldı. Ceza yayı üzerinde sert vurdu. Top köşeden ağlara gitti. 0-3
72. dakikada Mehmet Göktaş’ın ortasında Sami Ergazi ceza alanı içerisinde topla buluştu. Yerden sert vuruşunda top köşeden ağlara gitti. 1-3
79. dakikada Nurettin’in kullandığı serbest atışta direkt kaleye giden topu Zeki önledi. Osman tamamlamak istedi Seken topa yakın mesafeden Conteh vurdu. Top yan direkten döndü.
87. dakikada Mustafa Tatlı’nın pasında İbrahim topla buluştu. Yerden vuruşunda top ağlara gitti: 1-4

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur
Etiketler : ,