1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. LTB’de personel sayısı 818’e düştü
LTB’de personel sayısı 818’e düştü

LTB’de personel sayısı 818’e düştü

Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Lefkoşa Türk belediyesi Personel sayısı azalmaya devam ediyor. Göreve başladığımız gün 901 olan personel sayısı bugün itibariyle 818 kişi olmuştur” dedi,

A+A-

LTB Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Lefkoşa Türk belediyesi Personel sayısı azalmaya devam ediyor. Göreve başladığımız gün 901 olan personel sayısı bugün itibariyle 818 kişi olmuştur” dedi, sistemli ve sabırlı bir şekilde personel sayısının indirilmeye devam edileceğini belirtti.

Hizmet alımları artacak

LTB Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’nın açıklaması şöyle:

"Olumsuz yanı ise Memur çalışan sayısının işçi sayısına olan dengesinin memur lehine bozulmasıdır. Bu da hizmet alımlarını artırmaktadır. Bir de bu kadro içerisinde zamanında öngörülemeyen, makine mühendisi, elektrik mühendisi ve şehir planlamacının olmayışının eksikliğidir. Hizmet alımları ile gerçekleştirebileceğimiz oranda bu eksikliği kapatmaya gayret ediyoruz. Siyasette istihdamsız da var olunabileceği ve iş yapılabileceği gerçeğini uygulamaya devam edeceğiz."

 

Bu haber toplam 2682 defa okunmuştur