1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lojmanı bastılar, dehşet saçtılar
Lojmanı bastılar, dehşet saçtılar

Lojmanı bastılar, dehşet saçtılar

Girne’de, kafede unuttukları cep telefonunu M.S.A’nın aldığını düşünen iki zanlı, önceki gece iş yeri lojmanını basarak dehşet saçtı.

A+A-

Devrim DEMİR

Girne’de bir kafede unuttukları cep telefonunun çalındığı gerekçesi ile sabaha karşı iş yeri lojmanını basarak soygun gerçekleştiren ve 1 kişiyi bıçaklayan zanlılar B.Z ve Y.O tutuklandı.

Zanlılar dün sabah Girne Kaza Mahkemesine çıkarılarak aleyhlerine 2’şer gün tutukluluk emri alındı.

Lojman basıp dehşet saçtılar

Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Soyel, zanlıların ‘soygun’, ‘yaralama’, ‘kanunsuz bıçak taşıma’ ve ‘mülke tecavüz’ suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Hüseyin Soyel, zanlıların Girne’de suç işlemek için gizlice bir isçi lojmanına girdiklerini söyledi. Soyel, zanlı B.Z’nin 5 ayrı cep telefonunu çalarak zanlı Y.O.’nun çantasına sakladığını kaydetti. B.Z’nin S.D’nin boğazını sıkarak, öldürmekle tehdit ettiğini ifade eden Soyel, Y.O’nun elindeki bıçakla M.S.A’yı göğsünden ve kolundan yaraladığını belirtti.

Lefkoşa’da yakalandılar

Zanlıların kamera görüntülerinden tespit edildiğini ifade eden Soyel, soruşturmanın çok yeni olduğunu iki zanlının da sabahın erken saatlerinde Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandıklarını ifade etti.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Soyel, zanlıların 2’şer gün tutuklu kalmasını talep etti.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3864 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
İlgili Haberler