1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Leman Sam bu akşam hayranlarıyla buluşuyor
Leman Sam bu akşam hayranlarıyla buluşuyor

Leman Sam bu akşam hayranlarıyla buluşuyor

4. Girne Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Leman Sam sevilen şarkılarıyla bu akşam Amfitiyatro’da sahne alacak.

A+A-

4. Girne Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Leman Sam sevilen şarkılarıyla bu akşam Amfitiyatro’da sahne alacak. Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden yapılan açıklamada Türkiye’nin ünlü sanatçısı Leman Sam’ın bu akşam saat 21:00’de Amfitiyatro’da hayranlarıyla buluşacağı belirtildi. Öte yandan 4. Girne Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki etkinlikler de tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.
Girne Amfi Tiyatro’da: 21 Haziran Leman Sam, 22 Haziran Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 25 Haziran TC Devlet Tiyatroları oyunu Rumuz Goncagül, 26 Haziran Sertab Erener ve 27 Haziran’da da Kıraç konseri gerçekleştirilecek.
Ramadan Cemil Meydanı’nda: 24 Haziran Girne Belediyesi Kent Orkestrası, 26 Haziran Ebru Aydın Funk-Soul konseri yapılacağı belirtilirken, konser biletlerini mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi’nden, etkinlik günleri ise Amfitiyatro girişinden saat 18:30’dan itibaren temin edebileceği aktarıldı. Konser biletleri 25 TL, Tiyatrolar ise 15 TL’den satışa sunuluyor. YD

Bu haber toplam 1991 defa okunmuştur
Etiketler :