1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa ve Mağusa'da uyuşturucu, Girne'de darp
Lefkoşa ve Mağusa'da uyuşturucu, Girne'de darp

Lefkoşa ve Mağusa'da uyuşturucu, Girne'de darp

Lefkoşa'da  dün, saat 23:30 sıralarında, Şht. Erdoğan Mustafa Sokak üzerinde park halinde bulunan araç içerisinde şüpheli vaziyette görülen H.A.(E-21)’nın üzerinde ve konu araçta yapılan aramada uyuşturucu çıktı

A+A-

Lefkoşa'da  dün, saat 23:30 sıralarında, Şht. Erdoğan Mustafa Sokak üzerinde park halinde bulunan araç içerisinde şüpheli vaziyette görülen H.A.(E-21)’nın üzerinde ve konu araçta yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Polis Basın Subaylığı, sözkonusu şahsın tutuklandığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.                          

Dün, saat 20:30 sıralarındaysa, Mağusa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucu A.K.(E-41)’nin tasarrufunda, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 153 adet tam ve 12 adeti de kırık olmak üzere toplam 165 adet hap ile yine MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yaklaşık iki buçuk gram ağırlığında toz halinde madde bulunarak emare olarak alındı. Polis Basın Subaylığı, söz konusu şahsın tutuklandığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.                

VAHİM ZARAR

7 Nisan’da Girne’de Mete Adanır Caddesi üzerinde Y.A.(E-38) kendisine küfür ettiği gerekçesi ile tartıştığı G.U.(E-30)’nun yüzüne yumruk vurmak suretiyle darp ettti. Akabinde olay yerinde bulunan M.S.(E-33) ve kimliği henüz tespit edilemeyen başka bir şahıs ile adı edilenin vücudunun muhtelif yerlerine gelişigüzel vurmak suretiyle darp ettikleri sırada G.U.’nun yüzüne aldığı darbeler sonucu çene ve burun kemiği kırıldı. Polis Basın Subaylığı, Y.A. ve M.S. tutuklandığını, kimliği meçhul şahsın ise arandığını bildirdi.  

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur