1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTAMS İspanya'da konferansa katıldı
KTAMS İspanya'da konferansa katıldı

KTAMS İspanya'da konferansa katıldı

KTAMS EPSU’nun (Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) 25 Kasım’da İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlediği “Kamu İşyerlerinde Üçüncü Taraf Şiddetini ve Tacizi Engelleme Konusunda Sosyal Partnerlerin Rolü” konulu konferansa katıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) EPSU’nun (Avrupa Kamu Hizmetleri Sendikaları Federasyonu) 25 Kasım’da İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlediği “Kamu İşyerlerinde Üçüncü Taraf Şiddetini ve Tacizi Engelleme Konusunda Sosyal Partnerlerin Rolü”  konulu konferansa katıldı.

Başkan Güven Bengihan ve Örgütlenme Sekreteri Çağın Oytaç’ın temsil ettiği Konferansta İşyerlerinde Şiddet ve Tacizi Önlemede Toplu Pazarlığın  Payı ile  Kamuda İşle Alakalı Üçüncü Taraf Şiddeti ve Tacizinin AB Çapında Güncel Ölçek ve Verileri paylaşılarak işyerinde çalışanları şiddet ve tacizden korumak için neler yapılabileceği konularında  görüş ve öneriler sunuldu.

Bengihan konferansta yaptığı konuşmada gerek kamu işyerlerinde gerekse hayatın her alanında her türlü şiddetin önlenmesi için herşeyden önce devletin eğitim politikalarını gözden geçirerek çocuklara,  eşitlik, özgürlük ve insan hakları gibi değerlerin öğretilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

epsu-madrid-1-001.jpg

Bu haber toplam 943 defa okunmuştur