1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Klasik otomobiller City Mall’da sergilendi
Klasik otomobiller City Mall’da sergilendi

Klasik otomobiller City Mall’da sergilendi

Büyük Ralli’deki Otomobiller City Mall’da Yoğun İlgi Gördü

A+A-

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde herkese ve her zevke hitap eden etkinlikler devam ediyor.

Kıbrıs Türk Klasil Otomobil Derneğinin organize ettiği ve City Mall’un da destek verdiği 3. BosphoreCard Klasik Otomobil Rallisi birinci gün birinci ayağı 21 Ekim Cumartesi gübü City Mall’da tamamlandı.

Saat 13:00’te City Mall’a varan ve ön bölümde sergi düzeneğini alan 30’dan fazla klasik otomobil yaklaşık 2 saat boyunca City Mall ziyaretçilerini beğenisine sunuldu.

City Mall’da mola veren ekipler, ikini etapa başlamadan önce  keyifli zaman geçirme, yemek yeme ve alışveriş yapma fırsatı buldular.

klak1.jpg

klak2.jpg

Sergi ve molanın tamamlanmasının ardından saat 15:00’te ikinic etap başlatıldı. İkinci etap için “start” City Mall Genel Müdürü Engin Yıldırım tarafından verildi.

Bosphore Card Klasik Otomobil Rallisi’nin ödül töreni ise 23 Ekim 2017 Pazartesi akşamı, 20.00’de Golden Tulip Hotel’de verilecek kokteyl ile yapılacak. Ödüller arasında City Mall Özel Kupası’da ter alıyor.

Mağusa’da faaliyet gösteren ve alanının üst segmentinde yer alan seçkin dünya markalarını Kuzey Kıbrıs’ta tek bir çatı altında buluşturan alışveriş ve yaşam merkezi City Mall, haftanın her günü 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

 

 

Bu haber toplam 2258 defa okunmuştur
Etiketler :