1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM

  3. Kırıkkale’de festival coşkusu
Kırıkkale’de festival coşkusu

Kırıkkale’de festival coşkusu

“Değirmenlik Belediyesi, 3. Kırıkkale Gabbar Festivali” 29 Ağustos  Çarşamba akşamı, saat 19:00’da, Kırıkkale’de gerçekleşti.

A+A-

 

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, şu günlerde toplum olarak zor zamanlardan geçmekte olduğumuzu söyleyerek, bu zor günlerde halkın kenetlenerek, birlikte olması gerektiğini vurguladı.

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen “Değirmenlik Belediyesi 3. Kırıkkale Gabbar Festivali”nde konuşan Başkan Ali Karavezirler, Kırıkkale halkının yaşanabilir bir çevreyi hak ettiğini kaydetti.

“Değirmenlik Belediyesi, 3. Kırıkkale Gabbar Festivali” 29 Ağustos  Çarşamba akşamı, saat 19:00’da, Kırıkkale’de gerçekleşti.

Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları topluluklarının dansları ve Değirmenlik Belediyesi Altın Kalpler Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşan halk festivalde; ülkemizin sevilen müzik gruplarından Grup Empati’nin yanı sıra, Kango Jumps Buse Demiralp ve ekibi, Kango Jumps İpek Yemenicioğlu ve ekibi ile Grup De-Javu ile de eğlendi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Kırıkkale’nin sevilen simalarından Sabiha Gökçe dansı ile herkesi büyüledi.  

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen festival gecesinin sunumunu Hüseyin Kıral yaparken, etkinlik Kırıkkale Muhtarı Cemal Gürsel Osmanoğlu ve Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in konuşmalarıyla başladı.

Kırıkkale Muhtarı Cemal Gürsel Osmanoğlu ise konuşmasında; “Amacımız, gelecek nesillere kültürümüzü ve temiz, yaşanabilir bir çevre miras bırakmaktır” dedi. Bu festival bahanesi ile Kırıkkale’de birçok bakım onarım ve temizlik işleri yapıldığını anımsatan Osmanoğlu, yapılan işlerden dolayı Başkan Ali Karavezirler’e, tüm meclis üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Çocuklara yönelik oyun alanlarının kurulduğu etkinlikte yiyecek ve içecek satışları da gerçekleşti.

Bu haber toplam 2935 defa okunmuştur