1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kavgayı ayırırken bıçaklandı!
Kavgayı ayırırken bıçaklandı!

Kavgayı ayırırken bıçaklandı!

Girne’de biri kadın iki kişi arasında yaşanan kavgada, araya giren Hasan Perinçek isimli şahıs yaralandı. 37 yaşındaki şüpheli A.M. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı, aleyhine 2 gün tutukluluk emri alındı

A+A-

Didem MENTEŞ

Girne'de biri kadın iki kişi arasında yaşanan kavgada Hasan Perinçek yaralandı Kavgayı ayırırken bıçaklandı! Didem MENTEŞ Girne'de dün sabaha karşı tartışmakta olan Nurgül Aydoğan ile kavga ettiği esnada, aralarına girip onları ayırmaya çalışan Hasan Perinçek'i bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli A.M. tutuklandı. Zanlı A.M., 175 mg alkol tesiri altında Perinçek'i yaraladığı iddia edilen şüpheli A.M. tutuklandı. Zanlı A.M., 175 mg alkol tesiri altında Perinçek'i yaraladığı gerekçesiyle dün mahkemeye çıkarılarak, aleyhinde 2 gün tutukluluk emri alındı. Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hasan Perinçek'in ise durumunun iyi olduğu açıklandı.

 

4 suçlama

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, iddia Makamında Başsavcılık adına davada Savcı Mustafa Atakara ve zanlı şahsen mahkemede hazır bulundu. Savcı Atakara, meseleyle ilgili olarak Girne Polis Müdürlüğü'nde Adli Şube Amirliği'nde görevli polis memuru Burak İnce'yi mahkemeye tanık olarak dinletti. Polis memuru İnce, mahkemede yeminli şahadet vererek, meseleyle ilgili olguları aktardı. İnce, 14 Ekim'de sabah 04.00 raddelerinde Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana gelen 'adam yaralama', 'kanunsuz bıçak taşıma', 'sarhoşluk' ve 'darp' suçlarıyla ilgili olarak zanlı A.M.'nin tutuklandığını açıkladı.

 

"175 mg alkol tesiri altındaydı"

Zanlı A.M.'ın 175 mg alkol altında tartışmakta olduğu Nurgül Aydoğan'ı darp ederken, aralarına girmeye çalışan Hasan Perinçek'i ağız uzunluğu 9 cm toplam uzunluğu 20 cm olan bıçakla sırtını bir kez yaraladığını aktaran İnce, zanlının aynı gün tutuklandığını ve suçunu itiraf edip gönüllü ifade verdiğini belirtti. Yaralan Hasan Perinçek'in ise Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını ve durumunun iyi olduğunu söyleyen Burak İnce, Perinçek'in zanlıdan şikayetçi olmadığını aktardı. İnce, olayla ilgili olarak alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri olduğu gerekçesiyle zanlı A.M.'nin 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

2 gün tutukluluk

Yargıç Mesut Mesutoğlu da huzurunda yapılan beyanları değerlendirerek, söz konusu meselelerin ülkede gittikçe arttığını ve toplumu olumsuz etkilediğini vurguladı. Mesutoğlu, tahkikatın salimen yürütülebilmesi gerekçesiyle zanlı A.M.'nin 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Etiketler : ,