1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “İçimdeki Sesler”e görkemli tanıtım
“İçimdeki Sesler”e görkemli tanıtım

“İçimdeki Sesler”e görkemli tanıtım

Öğretmen Sevgi Bedeoğlu’nun tüm gelirini KHYD’ne bağışladığı “İçimdeki Sesler” kitabı yoğun katılımlı bir etkinlikle tanıtıldı

A+A-

Öğretmen Sevgi Bedeoğlu’nun tüm gelirini KHYD’ne bağışladığı “İçimdeki Sesler” kitabı yoğun katılımlı bir etkinlikle tanıtıldı

Öğretmen Sevgi Bedeoğlu’nun sevgi sözcükleriyle dile getirdiği hayatı anlatan şiirlerinin yer aldığı “İçimdeki Sesler” kitabı Merit Lefkoşa Otel’de düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtıldı.

Tüm geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlanan 255 sayfalık “İçimdeki Sesler ” kitabı için düzenlenen, sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım etkinliğinde konuşan Bedeoğlu çok heyecanlı olduğunu, öğretmenliği bırakmasına rağmen hala öğretmen olarak aynı duygularını taşıdığını vurguladı. Kitap içerisinde yer alan şiirleri 2005 yılında yazmaya başlamış ve bu tarihe yetiştirebilmek için her gün uğraştığını ve de bu kitabı üçüncü çocuğu olduğunu dile getirdi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ise çocukluk arkadaşı Sevgi Bedeoğlu’nun lösemili ve çocukluk çağını yaşayan hasta çocuklarımız için yazmış olduğu şiir kitabından bugüne kadar çocuklarımız için büyük gelir elde edildiğini dile getirdi. Merit Lefkoşa Otel Müdürü Mine Gürses’e her tanıtımımızda yanımızda olduğundan dolayı teşekkürlerini sunan Kocaismail bu tür yardımların hastalarımıza umut olması için devam etmesini istedi.

Etkinlik KHYD Başkanı Kocaismail’in Sevgi Bedeoğlu ve Merit Lefkoşa Otel’e Derneğin birer anı plaketini takdimi ile noktalandı.

 

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Etiketler : ,