1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hastane otoparkında kaos
Hastane otoparkında kaos

Hastane otoparkında kaos

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi koridorlarındaki yoğunluk, otoparka da taştı, sorumsuz kişilerin araçlarını yanlış yere park etmesiyle ambulans yolu, çöp alma yerleri ve giriş-çıkış tıkandı

A+A-

YENİDÜZEN

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki yoğunluk otoparka da taştı, günlerdir hastane içerisindeki yoğunluk ve beraberinde getirdiği sıkıntılar gazetemize konu olurken, bugün de otoparktaki yoğunluk Yetişkin Onkoloji Bölüm Doktoru ve Tabipler Birliği Başkanı Özlem Gürkut’un objektifine takıldı.

Sosyal medya hesabından fotoğraflarla yaşananları paylaşan Gürkut, otoparktaki çizgilere uyulmadan yanlış park yapıldığı için ambulans yolu ve çöp kamyonu girişinin tıkandığını paylaştı.

Onkoloji Merkezi ve Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki otoparklarda yanlış park sorunu yüzünden sıkıntı yaşadığını ifade eden Gürkut, polisi arayarak bunu yapan araçların plakasını ihbar ettiğini kaydetti.

Gürkut, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Burası Burhan Nalbantoğlu Onkoloji Merkezi ve Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi girişlerinin önündeki otopark. 25 Eylül 2019 saat 08.00. Otoparkta arabaların park edebileceği yerler çizgilerle belirlenmiş. Ama gördüğünüz gibi çizgileri takan olmamış.

Sonuç: Ambulans yolu tıkanmış. Çöp kamyonu çöpleri almaya gelmiş ama içeri giremiyor. Merkezin arkasındaki otopark alanının giriş çıkışı tıkanmış.

155’i arayıp plakaları bildirdim. Aslında içimden daha güzel (!) şeyler yapmak da geçti ama neyse...”

h2-068.jpg

h1-078.jpg

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur
Etiketler : ,