1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Harvard’dan Prof. Dr. Gökhan hotamişligil; DAÜ’nün konuğu oldu
Harvard’dan Prof. Dr. Gökhan hotamişligil; DAÜ’nün konuğu oldu

Harvard’dan Prof. Dr. Gökhan hotamişligil; DAÜ’nün konuğu oldu

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde geçtiğimiz gün gerçekleşen konferansa Harvard Üniversitesi, Kamu Sağlığı Okulu, Genetik ve Kompleks Hastalıklar Bölüm Başkanı, Beslenme Bölümü Öğretim Üyesi, Prof Dr Gökhan Hotamışlıgil konuk oldu

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen konferansa Harvard Üniversitesi, Kamu Sağlığı Okulu, Genetik ve Kompleks Hastalıklar Bölüm Başkanı, Beslenme Bölümü Öğretim Üyesi, Prof Dr Gökhan Hotamışlıgil konuk oldu. Aktivite Merkezi Salonu’nda, saat 14:30’da düzenlenen konferansta Prof. Dr. Hotamışlıgil, "Metabolizmanın Kontrolünde Endoplazmik Retikulumun Özgün Biyolojisi" ("The Novel Metabolic Biology of the Endoplasmic Reticulum") isimli henüz su üstüne çıkmamış yeni verilerle dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

Konferansa Sağlık Bilimleri, Tıp, Fen ve Edebiyat ve Eczacılık Fakültelerinden öğretim üyesi ve elemanları, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği üyeleri ile farklı üniversitelerden öğretim elemanları, diyetisyenler ile öğrenciler katıldı.

Bu haber toplam 2469 defa okunmuştur
Etiketler : ,