1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Hakan Çakmak Sanat Atölyesi” açıldı
“Hakan Çakmak Sanat Atölyesi” açıldı

“Hakan Çakmak Sanat Atölyesi” açıldı

Program yapımcısı ve yazar, merhum Hakan Çakmak’ın adı, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde “Hakan Çakmak Sanat Atölyesi”nde yaşayacak.

A+A-

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ve meclis üyeleri, bölgemizin değerli insanlarından, program yapımcısı ve yazar, merhum Hakan Çakmak’ın adını, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde “Hakan Çakmak Sanat Atölyesi” açılması kararını alarak yaşattı.

“Hakan Çakmak Sanat Atölyesi” dün fotoğraf sanatçısı Yıltan Taşçı’ya ait “Hakan Çakmak ve Ressamlarımız” adlı sergi ile açıldı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, 22 yılı aşkın BRT’de “Sanat Güncesi” programını yaparak, sanatı KKTC’nin her köşesine yayan Hakan Çakmak’ın adını, meclis üyeleri ile birlikte bir karar alarak, açılan sanat atölyesine vermenin görevleri olduğunu kaydetti. Karavezirler, genelde KKTC, özelde ailesi ve Değirmenlik Belediyesi olarak, sanata gönül vermiş ve sanatı ülkeye yaymış Hakan Çakmak’ın adını yaşatmak için herşeyin yapılacağını ifade etti.

Sergide Yıltan Taşçı’nın yanı sıra, tiyatrocu Yaşar Ersoy’un Hakan Çakmak ile birlikte hazırladığı “Düşte Umut Yürekte Sızı” kitabı da yerini aldı.

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur
Etiketler :