1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gözler KAN TAHLİLLERİNDE
Gözler KAN TAHLİLLERİNDE

Gözler KAN TAHLİLLERİNDE

Kuruova köyünde meydana gelen “polis cinayeti” ile ilgili olarak tutuklu bulunan kayınpeder M.V dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Gamze BAYKUR

Kuruova köyünde Müfettiş Mehmet Bayraktar’ı öldürülmesiyle ilgili hakkında soruşturma başlatılan kayınpeder zanlı M.V almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Taammüden adam öldürme” suçlamasıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı M.V’nin tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.
Zanlı M.V’nin aracında bulunan ve kan olduğuna inanılan lekeler ile zanlıya ait av tüfeğinin gerekli incelemeler için Türkiye’ye gönderildiğini belirten tahkikat memuru, tahlil sonuçlarının beklendiğini açıkladı.

Sonuçlar bekleniyor…
Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Rezvan Kaçar, 18 Haziran tarihinde Kuruova’da Mehmet Bayraktar’ın, yakın mesafeden göğsüne ve omuzuna henüz tespit edilemeyen bir av tüfeği ile ateş edilerek öldürüldüğünü anımsattı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında olayda şüpheli olarak görülen zanlı M.V’nin 19 Haziran tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Kaçar, zanlıya ait araçta yapılan incelemede kan olduğuna inanılan lekeler bulunduğunu açıkladı. Araçta bulunan ve kan olduğuna inanılan lekeler ile zanlıya ait av tüfeğinin gerekli incelemeler için Türkiye’ye gönderildiğini belirten Kaçar, tahlil sonuçlarının beklendiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Kaçar, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutukluluk süresi uzatıldı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı M.V’nin tahkikat maksatları bakımından 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur
Etiketler :