1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Genç ve Prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’dan Yeni Bir Hit ‘BE THE KING’
Genç ve Prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’dan Yeni Bir Hit  ‘BE THE KING’

Genç ve Prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’dan Yeni Bir Hit ‘BE THE KING’

Arem Özgüç ve Arman Aydın, vokallerinde genç yetenek Bade’nin yer aldığı yepyeni singleları ‘Be The King’ ile dans pistlerini bir kez daha sallamak üzere geri dönüyor!

A+A-

Ersin Kaşif

Arem Özgüç ve Arman Aydın, vokallerinde genç yetenek Bade’nin yer aldığı yepyeni singleları ‘Be The King’ ile dans pistlerini bir kez daha sallamak üzere geri dönüyor! Geçtiğimiz yaz sonunda yayınladıkları enerjik ve dikkat çekici şarkıları ‘Imagine ft. NBLM’ ile pek çok kulüp ve radyonun vazgeçilmezleri arasına giren Arem Özgüç ve Arman Aydın'ın güçlü ve ritmik davullar ve geleneksel ezgilerin modern elektronik müzik sound’u ile birleştiği ‘Be The King’i dinlemenizi öneriyorum.  1990 yılında Amerika’nın Indiana eyaletinde dünyaya gelen Arem Özgüç sanatçı bir aileden geliyor ve sanatla iç içe bir hayat yaşıyor. Arem, çok genç yaşlardan itibaren aldığı ileri seviye piyano eğitimiyle oluşturduğu müzik altyapısıyla 2004 yılından beri DJ'lik ve prodüktörlük yapıyor. Arem, kariyeri boyunca Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki gibi pek çok dans müziği efsanesinden aldığı destek ile EDM piyasasında bomba etkisi yarattı. İmza atmış olduğu projeler pek çok dijital platformda satış listelerine girdi. 1992 yılında Prag'da dünyaya gelen Arman Aydın ise global dans müziği sahnesine ihraç ettiği önemli yeteneklerin başında gelen bir isim. 8 yaşından itibaren aldığı klarnet eğitimini hatırı sayılır bir sürecin ardından elektronik müziğe yönlendiren Arman, 2013'te başladığı prodüksiyon kariyerinde bugüne kadar Tiësto, Armin van Buuren, Hardwell ve Martin Garrix gibi dünyaca ünlü süperstarların yoğun desteğini kazanmayı başardı.

“Amsterdam Dance Event”, “Life In Color İzmir”, “Life In Color İstanbul”,”Don't Let Daddy Know” gibi büyük festivallerde sahne alan ikili BOLIER ile kaydettikleri ‘Imagine ft. NBLM” ile elektronik dans müzik sahnesindeki yerlerini sağlamlaştırmışlardı. Ne dersiniz? İkilinin yepyeni şarkıları ‘Be The King’i kaçırmayalım değil mi! (EMİ Universal Türkiye).

HAFTANIN ŞARKISI, FRANSIZ İKİLİ PAPOOZ’DAN ‘ANN WANTS TO’

Aşırı sıcak yaz günlerinden hemen sonra ara sıra gelen sağanak yağışla uyuyup uyandık. Tropikal iklime adım adım yaklaşıyoruz. Baharlar artık yok ve küresel ısınmanın etkileri gün gibi ortada. Tropikal iklim bizi üzer ama tropikal garage müzik asla üzmez. :) Hatta sallana sallana dans etmemizi sağlar. Bu açık-kapalı değişik havalarda bile içimizde kelebekler uçuşmasına sebep olur. Ne dersiniz?     Yaklaşık 1 yıl önce Türkiye’de canlı performans sergileyen fransız ikili Papooz, kendi müziklerini tropikal garage olarak tanımlıyor. Parizyen olmalarına rağmen California sahillerini anımsatan şarkılarıyla içimizi ısıtıyorlar. Ann Wants to Dance hitlerini bulabilirsiniz. Şarkıyı dinlerken klibi de mutlaka izleyin. Üç buçuk dakikalık absürd ve eğlenceli bir klip sizi bekliyor.

 

Bu haber toplam 3624 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 386 Sayısı

Adres Kıbrıs 386 Sayısı