1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Geçitkale sıkıntılı
Geçitkale sıkıntılı

Geçitkale sıkıntılı

Geçitkale takımının teknik direktörü Necati Tilki bugün oynayacakları Karşıyaka karşılaşmasıyla ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet İkinci Lig’de mücadele eden ve 7 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Geçitkale takımının teknik direktörü Necati Tilki bugün oynayacakları Karşıyaka karşılaşmasıyla ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.
Tilki, Karşıyaka maçında eksik futbolcularının fazla olduğunu söyledi. Karşıyaka karşılaşmasına hafta içinde yaptıkları 3 idmanla hazırlandıklarını ifade eden Tilki, maça çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

“Eksiklerimiz çok”
Deneyimli teknik adam, Şevki Emir’in hasta olduğunu, Mehmet Çavuş, Jaques ve Ekrem Keleşzade’nin de sakatlıklarının bulunduğunu söyleyerek Türker Kadı’nın da kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı Karşıyaka maçında oynayamayacağını belirtti.

“Geçitkale Birinci Lig’e hazır”
Maça kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade eden Tilki, puan farkını korumak istediklerini vurguladı. Teknik direktör Necati Tilki, Geçitkale’nin hem kulüp olarak, hem de yönetim olarak K-Pet Birinci Lig’e hazır olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur
Etiketler :