
FAYE, GÖNYELİLİ OLDU
Geçtiğimiz sezon Lapta’da oynayan İbrahim Faye bonservisli olarak Gönyeli’ye transfer oldu.
Bu bağlamda dün Gönyelili yöneticisi Ahmet Baştaş ile Futbol Federasyonu’na giden 1.93’lük defans oyuncusu İbrahim Faye, kendisini Gönyeli
Gönyelili yöneticisi Ahmet Baştaş ile Futbol Federasyonu’na giden 1.93’lük defans oyuncusu İbrahim Faye, kendisini Gönyelili yapan imzayı attı
Geçtiğimiz sezon Lapta’da oynayan İbrahim Faye bonservisli olarak Gönyeli’ye transfer oldu.
Bu bağlamda dün Gönyelili yöneticisi Ahmet Baştaş ile Futbol Federasyonu’na giden 1.93’lük defans oyuncusu İbrahim Faye, kendisini Gönyelili yapan imzayı attı.
Bu arada, YENİDÜZEN Spor Servisi’ne konuşan Gönyeli yöneticisi Ahmet Baştaş, İbrahim Faye’yi yabancı, Evren’i de Türkiyeli kontenjanından transfer ettiklerini söyledi.
ÜÇÜNCÜ YABANCI YA SOLOMON YA TÜRKİYELİ
Ahmet Baştaş, üçüncü yabancı hakkını ise ya halen takımda olan Solomon veya deneyecekleri bir Türkiyeli futbolcudan yana kullanacaklarını sözlerine ekledi.



















