1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Faizsiz, Peşinatsız Ev Satın Almak İsteyenler Sizi Şöyle Alalım...
Faizsiz, Peşinatsız Ev Satın Almak İsteyenler Sizi Şöyle Alalım...

Faizsiz, Peşinatsız Ev Satın Almak İsteyenler Sizi Şöyle Alalım...

Eminevim tüm kiracıları, faizsiz ev alma çözümleri ile ev sahibi olmaya davet ediyor! Siz de kiradan kurtulmak istiyorsanız; üstelik bankalara verecek peşinatınız yok ise; Eminevim'in peşinatsız ev alma modellerini hemen keşfedebilirsiniz... 

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Eminevim tüm kiracıları, faizsiz ev alma çözümleri ile ev sahibi olmaya davet ediyor! Siz de kiradan kurtulmak istiyorsanız; üstelik bankalara verecek peşinatınız yok ise; Eminevim'in peşinatsız ev alma modellerini hemen keşfedebilirsiniz... 

"Peşinatsız Ev Almak İstiyorum" Diyenlere Müjde!

Ev sahibi olmak herkesin hayalidir. Satın alacağınız evle, her yıl binlerce lira kira ödemekten kurtulabilir, buraya giden parayla farklı yatırımlara yönelebilirsiniz. Peki ev satın almak günümüzde kolay mı? Mortgage ve konut kredisi sistemi ile pek değil. Ev almak için öncelikle belli bir peşinatınızın olması, sonra da konut kredisi için bankalara başvurmanız gerekir. Bankalardan da çekeceğiniz krediyle ev parasının yanı sıra binlerce liralık faiz yükünü de sırtlanmanız gerekir. Kredilerin faiz oranları ne kadar uygun olursa olsun, neredeyse peşinatınız kadar bir miktarı, bankalara bırakmak zorunda kalırsınız. Sadece bununla da sınırlı değil. Banka ile yapacağınız sözleşmeyle alacağınız ev, taksitleri bitene kadar sizin olmaz. Ödemelerde yaşayabileceğiniz herhangi bir aksilik sonrası, eviniz belki 5. yılın sonunda, belki de taksitlerinin bitmesine birkaç ay kala ipotek altına alınabilir. Peki ya şimdi size farklı bir sistemden bahsetsek...  Kredisiz, peşinatsız ev alabileceğiniz sistemlerin varlığından söz etsek ve kiradan kurtulabileceğinizi söylesek... Mümkün mü? Eminevim faizsiz, peşinatsız ev alma çözümleri ile bu mümkün!

Peşinatsız Ev Almak Eminevim İle Mümkün

Bugün peşinatsız ev almak isteyenler çaresiz değil. Eminevim’in oluşturduğu muazzam sistem sayesinde faizsiz ve peşinatsız bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz. Böylece gelir durumu, kredi puanı uygunluğu gibi inceleme süreçlerine dahil olmaz, herhangi bir faiz vermeden sadece ana paranızı ödeyerek ev satın alabilirsiniz. Peki Eminevim bu sistemi nasıl sağlıyor? Öncelikle şöyle bir örnek verelim. “Altın Günü” sistemini herkes bilir. Katılımcılar, belirli bir sıraya göre birbirlerine altın alırlar. 12 katılımcı varsa, her ay birisi 12 altının sahibi olur. Sonra sıra diğerlerine geçer. Böylece birikim ve yatırım açısından önemli bir para tüm katılımcılara eşit bir şekilde dağıtılır. Eminevim’in eşsiz sistemi de buradan hareketle oluşturulmuştur. Peşinatsız ev almak isteyen kişiler, Eminevim çatısı altında buluşur. Ödeme miktarlarına göre 160 kişilik ya da 200 kişilik gruplar oluşturulur. Her ay noter huzurunda yapılan çekilişle bir kişi ev sahibi olur. Böylelikle banka kredisi, peşinat ve faiz gibi ekstra ödemeler devre dışı bırakılmış olur. Eminevim’in bu sistemiyle bugüne kadar binlerce kişinin ev sahibi olması organizasyonun güvenilirliğini ortaya koymaktadır.

Kredisiz Ev Almak İçin En Uygun Modeller

Eminevim'in 6 farklı ev alma çözümü bulunuyor ve bu modelleri ev satın almak isteyen kişilere sunuyor. Bunlardan ilki “Altın Günü” örneğiyle anlattığımız Çekilişli Sistem. Diğer bir model ise Peşinatlı Sistem’dir. Ev satın almak isteyen kişi bu modelde, alacağı evin miktarını ve ortaya koymak istediği peşinatı kendisi belirler. Peşinat evin bedelinden düşülürken kalan tutar istenilen miktarda taksitlere bölünür. Peşinatsız ev almak isteyenler için bir diğer model ise Vade Ortası Sistem’dir. Bu uygulamada alacağı evin miktarını belirleyen kişi, sadece organizasyon ücretini öder ve aylık ne kadar taksit ödeyeceğini belirler. Bu sisteme göre vade hesabına göre konut teslimi yapılır. Düşük taksitli Çekilişli Sistem modelinde ise Çekilişli Sistem’den farklı olarak kira yardımlaşma uygulaması yapılmaz. Peşinatsız ev almak isteyen 160 ve 200 kişi arasında değişen gruplar için yapılan bu sistemde ev sahibi olan her kişinin taksit oranı belirli şekilde artırılarak sabitlenir. Sabit Yardımlı Çekilişli Sistem de taksitlerin belirli miktarda artırılarak sabitlenmesiyle oluşturulan bir uygulamadır. Eminevim’in altıncı ve sonuncu sistemi ise Değer Artışlı Sistem’dir. Burada müşterilerin alım gücünün düşmemesi ve satın alacakları evin artışlarına karşı bir anlamda koruma kalkanı oluşturulur. Eminevim’in peşinatsız ev kampanyalarında ödemelerde bir aksilik yaşamanız halinde taksitlerinizi dondurma imkanınız da mevcuttur.

1991 Yılından Bugüne Gelen Tecrübe: Eminevim

Türkiye’ye çekilişli sistemi 1991 yılında otomobil satın alma ile getiren Emin Grup, 2005 yılında da konut sektörüne girerek binlerce kişiyi ev sahibi yapmıştır. Firma, el birliği olarak gösterilen uygulamasıyla faizsiz ve peşinatsız ev almak isteyen kişilere hiçbir aksama yaşamadan konutlarını teslim etmiştir. Siz de faizsiz, peşinatsız ev almak istiyorsanız Eminevim'in web sitesine göz atabilir, şubelerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 4832 defa okunmuştur
Etiketler : , ,