1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Eserlerini sergilediler
Eserlerini sergilediler

Eserlerini sergilediler

The American Elementary School 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde öğrencilerin hazırladığı resim ve atölye çalışmaları sergilendi.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American Elementary School 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde öğrencilerin hazırladığı resim ve atölye çalışmaları sergilendi.

Elementary School öğrencilerinin eserlerinin yeraldığı ‘Resim Sergisi’, Ressam Sevim Erdal ve Okullar Grubu Başkanı Dr Ferdiye Ersoy tarafından açıldı. Okul binasında gerçekleşen sergi, GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, GAÜ Okullar Grubu İdari Kordinatörü Celal Sakka, okul müdürleri  ve ailelerin yoğun katılımı gerçekleşti.

g1-023.jpg

g2-018.jpg

g3-007.jpg

g4-005.jpg

The American Elementary School Okul Müdürü Raif Yücelten yaptığı açıklamada, “İnsanın kendini ifade edebilmesi güzeldir. Yazmak, konuşmak, notalara dokunmak, çizip boyamak ifade etme yollarından sadece birkaçıdır. Bunların güzel ve etkili olmasına da 'sanat' diyebiliriz . Öğrencilerimize bilgiler aktarmanın yanı sıra, kendilerini doğru, etkili ve güzel ifade edebilmelerinde de yardımcı olmayı önemli buluyoruz. Kim bilir belki de yarının sanatçıları bu öğrencilerimizden çıkacaktır. Sergimiz harikaydı. Öğrencilerimizi, onları yönlendiren Hülya Öğretmenimizi, çok güzel bir yardımlaşma sergileyen tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur
Etiketler :