1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman: “Acil müdahale planı üzerinden bölgede çalışma yapılmalı”
Erhürman: “Acil müdahale planı üzerinden bölgede çalışma yapılmalı”

Erhürman: “Acil müdahale planı üzerinden bölgede çalışma yapılmalı”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Geçitköy – Kormacit arasında çıkan yangını yerinde inceledi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Geçitköy – Kormacit arasında çıkan yangını yerinde inceledi. Yangın yerinde yaptığı açıklamada, son derece üzüntülü olduklarını belirten Erhürman, söz konusu bölgenin sürekli olarak bu sorunla karşı karşıya kaldığını vurguladı. “Bunun bize ders vermesi gerekiyor” diyen Erhürman, daha önce bu bölgede çıkan yangınları hatırlattı. Dolayısıyla bu bölge için hazırlıkların sürekli ve tam olarak tutulmasının önemine işaret eden Tufan Erhürman, “Belli ki öyle bir çalışma da yürütülmedi. Helikopterlerin gelişi de gecikti” diye konuştu.

“Doğa ciddi şekilde tahrip oluyor”

Yangın dolayısıyla son derece üzgün olduklarını yineleyen Erhürman, “Bir an önce, en az zararla atlatalım. Tüm bölge halkına da Kıbrıs Türk halkına da geçmiş olsun. Doğa ciddi şekilde tahrip oluyor” dedi. Erhürman, “Umarım ki en az zararla atlatırız da bunun ardından, acil müdahale planı üzerinden, bu bölgede çalışmanın yapılmasını sağlarız. Bu böyle devam edemez” diye ekledi.

 

 

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur