1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Dost acı söyler: Zor dostum zor
Dost acı söyler: Zor dostum zor

Dost acı söyler: Zor dostum zor

Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda iki aynı bölge takımı Düzkaya ve Tatlısu karşılaştı. Ligdeki hedefleri açısından birbirine rakip olan iki takımın mücadelesinden galip çıkan 2-1’lik skorla konuk ekip Tatlısu oldu. Bu sonuçla ev sahibi ekip y

A+A-

 

 

 

Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda iki aynı bölge takımı Düzkaya ve Tatlısu karşılaştı.

Ligdeki hedefleri açısından birbirine rakip olan iki takımın mücadelesinden galip çıkan 2-1’lik skorla konuk ekip Tatlısu oldu.

Bu sonuçla ev sahibi ekip yine puanla tanışamıyordu.

Peki nedir sıkıntı?

Dünkü maçta gördük ki Düzkaya takımının her bölgesinde sıkıntı var. Hocalar nereye müdahale etse, başka yerde sorun yaşanıyor.

Orta sahada oynatılan Serkan, Türkay’ın yerine stoperde oynatıldı. Bu kez sağ orta saha çalışmadı. Zaten sol kenarda Uğur inanılmaz formsuz. Sanki ayaklarında ağırlık bağlı.

Orta alana baktığımızda Mustafa Tabakçı yaratıcı oyuncu fakat fiziki gücü markaj altında ezilmesine olanak sağlıyor. Tüner çok iyi niyetli. Her tarafa koşuyor, yardım ediyor ancak Ahmet Cesurer’le ayni özellikte. Yaratıcı değiller.

Maça sağ kanatta başlayan Mustafa Akış eski günlerini aratıyor. Koşmadan oynamaya çalışıyor. İbrahim Öneral çok yetersiz. Serdar sakatlıktan çıkmış fakat psikolojik olarak sakatlığını yenememiş durumda. Yedek kulübesinde de durum farksız. Kenardan gelip oyuna etki edecek oyuncu yok. Gökhan da sakat. Durum böyle.

Rakip Tatlısu’ya gelince. Kaleci Mehmedemin’in sakatlığı büyük handikap onlar için. Çünkü defans hattı Emre hariç inanılmaz kötü oynuyor.

Orta saha ve forvete baktığımızda birey olarak fena değiller. Morris gibi bir maestroları da var. Dünkü maçta iki gol atan Allen forvet oynadı. Ancak daha çok kanat oynamaya meyilli bir oyuncu. Sol  kenarda oynayan Emin verimli değildi. Zaten sağda oynayan Osman’ın varlığıyla yokluğu birdi. Bu olumsuzluklara rağmen iki gol buluyorsanız şanslı sayılırsınız. Garibime giden bir konu da Onurcan’ın sürekli yedek tutulması. Yetenekli ve tecrübeli bu oyuncu oyuna girince hemen varlığını hissettirdi.

Tatlısu takımı öne geçtiği zaman maçı koparmayı bilmeli. 1-0 önde iken kaçan inanılmaz gol hemen akabinde kalelerinde beraberlik golünü getirdi. 2-1 öne geçtikleri zaman farkı artırmaları gereken iyi pozisyonları buldular fakat beceriksizce harcadılar. Gol yollarında daha cesur ve ciddi olmaları gerekir. Daha zorlu rakiplerle karşılaşmadılar. Dişlerine göre rakiple oynadılar ama çok kolay kazandılar diyemeyiz.

Düzkaya’nın işi çok zor ama Tatlısu takımının da pek kolay olacağı söylenemez. Dost acı söyler.  

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur