1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. DOĞAN, KAYMAKLI’YI SAF DIŞI ETTİ
DOĞAN, KAYMAKLI’YI SAF DIŞI ETTİ

DOĞAN, KAYMAKLI’YI SAF DIŞI ETTİ

Sezona şampiyonluk parolası ile giren ve ligin ilk yarısını lider tamamlayan Küçük Kaymaklı, Lefke’den sonra Doğan Türk Birliği’ne de kaybederek zirvenin 8 puan gerisinde kaldı İkinci yarıdaki çıkışını Kaymaklı karşısında da devam ettiren

A+A-

 

 

Sezona şampiyonluk parolası ile giren ve ligin ilk yarısını lider tamamlayan Küçük Kaymaklı, Lefke’den sonra Doğan Türk Birliği’ne de kaybederek zirvenin 8 puan gerisinde kaldı

 

İkinci yarıdaki çıkışını Kaymaklı karşısında da devam ettiren Doğan Türk Birliği’ne galibiyeti Kenan ve Özenç getirirken, son 4 maçta sadece 2 puan toplayan Kaymaklı ise Boateng’le umutlanmasına karşın sahadan mağlup ayrıldı

 

Stat: 20 Temmuz

 

Hakemler: Savaş Tilki ***, Ahmet  Dayı **, Ali Özer***

 

Goller: Dk. 45 Kenan, Dk. 60 Özenç (Doğan Türk Birliği ) - Dk. 64 Boateng (Küçük  Kaymaklı)

 

Sarı kartlar: Dk. 57 Aydın, Dk. 69 Mustafa Kılıç, Dk. 88 Ahmet Sönmez(Doğan Türk Birliği)

 

Kırmızı kart: -

 

 

Telsim Süper Ligin 17’inci haftasında Doğan Türk Birliği konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 2-1 mağlup etti. Küçük Kaymaklı bu mağlubiyet sonunda lider Çetinkaya’ nın 8 puan gerisinde kalarak şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı.

Maçın ilk tehlikeli atağı 8’inci dakikada yaşandı. Bu dakikada Hamis kaleci Emre ile karşı karşı kaldığı pozisyonda topu ayağından açınca önemli bir pozisyon golle sonuçlanmadı.

17’inci dakikada bu kez Yasin Kurt kaleye yakın mesafeden attığı şutta kaleyi bulamayınca bir gol daha kaçmış oldu.

27’inci dakikada bu kez de Yasin Kansu kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yine topu Emre çelerek gole izin vermedi.

45’inci dakikada ise Salih ‘in ortaladığı topa iyi bir kafa vuruşu yapan Kenan skoru 1-0 yaptı.

İlk devre bu sonuçla sona erdi.

Maçın ikinci devresine iyi başlayan DTB 59’uncu dakikada serbest vuruştan golü buldu. Bu dakikada Özenç direk kaleye kullandığı vuruşta kaleci M.Emin top müdahalede yetersiz kalınca top gol çizgisini geçerek skor 2-0 oldu.

65’inci dakikada Boateng kaleci Emre’den dönen top sonrasında yaptığı vuruşla takımını tek golünü kaydetti ve skor 2-1 oldu.

Geriye kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca DTB maçı 2-1 kazanarak, K.Kaymaklı’ya galibiyet şansı tanımadı ve maç bu skorla tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur