1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dikkat bu yollar trafiğe kapalı olacak
Dikkat bu yollar trafiğe kapalı olacak

Dikkat bu yollar trafiğe kapalı olacak

LTB yol çalışmaları nedeniyle, Okullar Yolu Sokak kavşağından Şht Sıtkı Hasan Sokak kavşağına kadar ve Park Sokak kavşağından  yeni yapılan Devpa çemberine kadar olan yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sürdürdüğü Şht. Ecvet Yusuf Caddesi Altyapı ve Düzenleme projesi kapsamında gerçekleştirilen yol çalışmaları nedeniyle Okullar Yolu Sokak kavşağından Şht Sıtkı Hasan Sokak kavşağına kadar olan yol çift taraflı olarak (hem gidiş hem geliş yönünde) bu akşam üstü araç trafiğine kapalı olacak.

LTB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, yol saat 18:00’den itibaren trafiğe kapanacak.

Açıklamada, söz konusu güzergahı bu akşam kullanacak sürücülerin ilgili bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

LTB  yol çalışmaları nedeniyle  Park Sokak kavşağından  yeni yapılan çembere (Devpa Süpermarket yanı) kadar olan yolun  da çift taraflı olarak (hem gidiş hem geliş yönünde) araç trafiğine kapalı olacağını duyurdu.

LTB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kemal Aksay Caddesi Altyapı ve Düzenleme projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı yol yarın saat 18:00’de trafiğe kapatılacak.

Belediye söz konusu güzergahı yarın akşam kullanacak sürücülerin ilgili bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur
Etiketler :