1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Devre arasını bekliyoruz”
“Devre arasını bekliyoruz”

“Devre arasını bekliyoruz”

Mormenekşe’de Kılıç Ali Kahraman’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hüseyin Cantürk, devreye kadar oynanacak olan üç maçtan en az beş puan bekliyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

 

Geçtiğimiz sezon son haftalarda Süper Lig’de kalma başarısı gösteren Mormenekşe, yeni sezonda geride kalan 12 hafta sonunda 8 puanla ligin en son sırasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta birebir rakibi olan Değirmenlik takımına kendi evinde mağlup olan Mormenekşe’de bu mağlubiyet teknik direktör Kılıç Ali Kahraman’ın istifasına yol açarken, hafta başında yönetim bu göreve Hüseyin Cantürk’ü getirdi. Hafta başından beri takımla birlikte çalışmalara katılan Hüseyin Cantürk yaptığı açıklamada, “Şu anda bu takım benim takımımdır diyemem, ancak devre arasından sonra bu takım benim takımım olacak.” dedi.

 

“Devreye kadar kalan üç maçtan puan veya puanlar bekliyorum"

İlk yarının tamamlanmasına üç hafta kaldığının altını çizen Mormenekşe teknik direktörü Hüseyin Cantürk, “Kalan bu üç maçtan da puan veya puanlar alarak ligden kopmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız” açıklamasını yaptı. Hüseyin Cantürk, “Ancak önümüzde bugün oynayacağımız çok zorlu bir Yenicami karşılaşması var ve bu karşılaşmadan alacağımız puan veya puanlar bizim moral ve motivasyonumuzu sağlayacak.” dedi.

 

Yenicami’yi bu sezonun flaş takımı olarak niteleyen Mormenekşe teknik direktörü Hüseyin Cantürk, “Yenicami şu anda ligin zirvesinde ve en yakın rakibinin 8 puan önünde, şampiyonluğun bir numaralı adayı durumunda. Ancak yenilmeyecek takım yoktur mantığı ile yola çıkarak saha içerisinde doğruları yapıp bir de gol bulduğumuz takdirde Lefkoşa’dan Mormenekşe’ye puan veya puanlarla dönmememiz için hiçbir sebep yoktur.” dedi.

 

“Lig benim bizim için ikinci yarı başlayacak”

“Şu anda takımım Mormenekşe 8 puanla ligin son sırasında bulunuyor. En yakınımızdaki takımın ise bizden 3 puan daha fazla 11 puanı var. 3 puanlı sistemde her an her şey değişebilir” açıklamasını yapan Mormenekşe teknik direktörü Hüseyin Cantürk, “Yeter ki rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmamasını sağlayalım.” dedi.

 

Cantürk, “Mormenekşe oynadığı 12 maçtan sadece 2 galibiyet, iki de beraberlik alarak ligde kötü bir durumda bulunuyor. Bu kötü gidişe de dur demek için mutlaka ilk yarının sona ermesini beklemek zorundayız. İkinci yarı takıma yapılacak takviyeler ve çalışmalar neticesinde bizim için ligin yeniden başlayacağına inanıyorum.” dedi.    

Bu haber toplam 2085 defa okunmuştur
Etiketler : ,