1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Deniz: “Okul heyecanı başladı”
Deniz: “Okul heyecanı başladı”

Deniz: “Okul heyecanı başladı”

Her yıl okulların açıldığı Eylül ayı sadece öğrenci, öğretmen ve veliler için değil, iş insanları için de heyecan yaşatıyor.

A+A-

Her yıl okulların açıldığı Eylül ayı sadece öğrenci, öğretmen ve veliler için değil, iş insanları için de heyecan yaşatıyor. M. Kemal Deniz Şirketi Limited Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Deniz de bu heyecanı yaşayan iş insanlarından biri.

Deniz Plaza olarak yeni ders yılına hazır olduklarını belirten Turgay Deniz, “Deniz Plazalarda okul heyecanı başladı” müjdesini verdi.

Sadece kendisinin değil, Deniz Plazaların tüm yönetici ve çalışanlarının bir ay öncesinden okul heyecanı yaşamaya başladığına dikkat çeken Deniz, “14 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında çalışma saatlerimiz ve tempomuz artıyor. Çünkü okul heyecanı yaşayan öğrencilere daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Bunun yanında hediyelerimiz, çekilişlerimiz oluyor” şeklinde konuştu.

 

Deniz Plaza kazandıracak

Alış veriş yapanlara sürpriz hediyeler yanında, 50 TL ve üzeri alış veriş yapanlara verilecek kuponlarla bisiklet kazanma şansı sunulacak. Her hafta 25 şanslıya olmak üzere, Deniz Plaza müşterilerine bir ay içerisinde toplam 100 bisiklet verilecek. Ayrıca okul çantası alan her öğrenci bir limonata bardağının sahibi olacak.

 

Bu haber toplam 1871 defa okunmuştur
Etiketler :