1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Demir, sopa ve levyelerle birbirlerine girdiler
Demir, sopa ve levyelerle birbirlerine girdiler

Demir, sopa ve levyelerle birbirlerine girdiler

Mağusa’da iki grup arasında çıkan kavgada gençler demir, sopa ve levyelerle birbirine girdi

A+A-

 

Mağusa’da iki grup arasında çıkan kavgada gençler demir, sopa ve levyelerle birbirine girdi. Mesele ile ilgili olarak Ali Ocak, Onur Akdeniz, Umur Akdeniz, Hakan Çakır, Tuğhan Can Kölemenoğlu, Ahmet Kadiroğlu, Turgay Kadiroğlu, Gökşin Kadiroğlu ve Murat Eren olmak üzere 9 kişi tutuklandı. “Kavga” ve “Rahatsızlık” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 9 zanlı da tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

2 grup daha önce de kavga etti…

Olayın tahkikat memuru Hüseyin Kaplan, 10 Mart tarihinde zanlı Ali Ocak, Onur Akdeniz, Umur Akdeniz, Hakan Çakır ve Tuğhan Can Kölemenoğlu’nun bir taraf, zanlı Ahmet Kadiroğlu, Turgay Kadiroğlu, Gökşin Kadiroğlu ve Murat Eren’in bir taraf olup demir, sopa ve levyelerle bir birlerini darp ettiğini açıkladı. Olaya 6-7 kişinin daha karıştığının tespit edildiğini belirten Kaplan, konu kişilerin arandığını açıkladı. Kaplan, zanlıların 12 Ocak 2013 tarihinde yine birbirleriyle kavga ettiklerini belirterek, serbest kalmaları halinde tekrar kavga edecekleri yönünde duyum aldıklarını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kaplan, tüm zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, tüm zanlıların 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Zanlılar bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılacak. (Gamze BAYKUR)

Bu haber toplam 7959 defa okunmuştur
Etiketler : ,