1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DAÜ mezunları diplomalarını aldı
DAÜ mezunları diplomalarını aldı

DAÜ mezunları diplomalarını aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Ön Lisans ve Lisans Mezunları, 9 Şubat Çarşamba günü yapılan törenlerle diplomalarını aldı.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Ön Lisans ve Lisans Mezunları, 9 Şubat Çarşamba günü yapılan törenlerle diplomalarını aldı.

DAÜ Halkla İlişkiler Ve Medya Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Ön Lisans ve Lisans Mezuniyet Törenleri, bu yıl pandemi koşulları nedeniyle fakülteler bünyesinde üç ayrı salonda, üç farklı saat diliminde düzenlendi. Törenler, pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilirken, tüm katılımcılar PCR ve antijen testlerini ibraz ederek salonlara giriş yaptı.

Törenlerde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından mezunlar adına Türkçe ve İngilizce mezun konuşmaları, fakülte dekanlarının ve yüksekokul müdürlerinin konuşmaları ve rahatsızlıklarından dolayı törenlere katılamayan DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk ile DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ın video mesajları yer aldı. Ardından fakülte ve bölüm birincilerine Rektör Yardımcıları ve Dekanlar tarafından diploma ve ödülleri takdim edilirken, Bölüm Başkanları tarafından lisans ve ön lisans mezunlarına diplomaları verildi ve kep atma töreninin gerçekleşmesiyle törenler sona erdi.

Açıklamaya göre, Mimarlık Fakültesi’den 88; İşletme ve Ekonomi Fakültesi’den 69; İşletme ve Finans Yüksekokulu’ndan 71; İletişim Fakültesi’nden 71; Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’ndan 69; Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu’ndan 53; Mühendislik Fakültesi’nden 165; Hukuk Fakültesi’nden 72; Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden 75; Fen ve Edebiyat Fakültesi’nden 81; Eğitim Fakültesi’nden 82; Eczacılık Fakültesi’nden ise 77 öğrenci mezun oldu.

Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur
Etiketler : , ,