1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Darts heyecanı start alıyor
Darts heyecanı start alıyor

Darts heyecanı start alıyor

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) yeni yönetimi ile basın mensupları dün bir araya geldi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) ile basın mensupları dün bir araya geldi. Federasyonun eski başkanı Uğur Barani’nin görevi yeni başkan Gürtap Davutoğlu’na devretmesinin ardından çalışmalarını aynı ciddiyetle devam ettiren KKDF, dün Davutoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları ile bir araya geldi. Lefkoşa Eziç Restorant’ta gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında federasyon hakkında bilgiler verildi.

Basına teşekkür etti
Toplantıda bir konuşma yapan KKDF başkanı Gürtap Davutoğlu, biri sekiz takımdan oluşan Süper Lig olmak üzere 6 bölgede 40 takımın oluşturduğu liglerin olduğunu, toplamda 540 sporcusu olan bir federasyon olduklarını belirtti. Davutoğlu basının kendileri için önemli olduğunu dile getirirken “Basın bizim gözümüz, kulağımız. Bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Ligler 18 Kasım’da başlıyor
25 Mart 2005 tarihinde İngiliz Spor Komitesi tarafından Darts’ın resmi olarak spor kabul edildiğini belirten Davutoğlu, sezon sonu liglerde başarılı olan sporcuların yurt dışına müsabakalar yapmak için gönderileceğini sözlerine ekledi. Davutoğlu ülkedeki darts liglerinin 18 Kasım’da start alacağını dile getirdi. Toplantıda konuşma yapan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Davutoğlu’nun daha önce spor yazarı olarak görev yaptığını, darts ile yıllardır iç içe bulunan Davutoğlu’nun spor yazarlığındaki özverisini yeni görevinde sürdüreceğine inandığını kaydetti.

Bu haber toplam 1648 defa okunmuştur
Etiketler :