1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. CTP ocak kongreleri devam ediyor
CTP ocak kongreleri devam ediyor

CTP ocak kongreleri devam ediyor

Eraslan: Siyasal onurdan yoksun UBP’yi en kısa sürede alaşağı etmeliyiz

A+A-

 

CTP Güzelyurt İlçesi Ocak kongrelerinde, yetkili kurullara ve İlçe Kongresi ile Kurultay delegeliklerine olan yoğun talep nedeniyle sandık kuruluyor ve kazananlar seçimle belirleniyor.

CTP Güzelyurt İlçesinin devam edenOcak kongreleri çerçevesinde geçtiğimiz hafta içinde de Güzelyurt Piyale Paşa Mahallesi ile Serhatköy Ocak Kongreleri gerçekleşti. Yetkili kurullara olan yoğun talep nedeniyle kongrelerde sandık kuruldu ve kazananlar seçimle belirlendi.

Gerçekleştirilen kongrelerde Ocak Yönetim Kurullarının yanı sıra İlçe kongresi ve kurultay delegeleri de seçiliyor. Yapılan seçimler sonucu Güzelyurt Piyale Paşa Mahallesi Ocak Örgütü Başkanlığına İbrahim Uysal seçilirken, Serhatköy Ocak Örgütü Başkanlığına da Tuncay Beteri seçildi.

ERASLAN: SORUNLARIN ÜZERİNE YÜRÜYECEĞİZ

CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Burhan Eraslan kongrelerde yaptığı konuşmalarda, “Bugün en önemli görevimiz; işbirlikçi, kişiliksiz, siyasal onurdan yoksun UBP’yi en kısa sürede devlet yönetiminden alaşağı etmektir” dedi. Eraslan’ın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ülkemizde bugün, ekonomik tedbir iddiasıyla, çalışanların, emeği ile geçinenlerin yaşam düzeyi geriletiliyor. Ülkeyi yönetenler keyfi icraatlar, keyfi savurganlıklar yapmaya devam ederken, bedelini de emeği ile geçinen halkımızın sırtına yüklemektedirler. Çevre tahribatı, hukuksuzluk, har vurup harman savurma, ülkeyi birilerine peşkeş çekme devam edip gidiyor. Bu gidişe dur demek zorundayız. Bu da örgütlü olmaktan, birlik ve dayanışma içerisinde sorunların üzerine yürümekten geçer. İşte bu nedenlerledir ki, bugün en önemli görevimiz; işbirlikçi, kişiliksiz, siyasal onurdan yoksun UBP’yi en kısa sürede devlet yönetiminden alaşağı etmektir.”

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1245 defa okunmuştur