1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. City Mall’dan Görkemli 1. Yıl kutlaması
City Mall’dan Görkemli 1. Yıl kutlaması

City Mall’dan Görkemli 1. Yıl kutlaması

Pamela City Mall’un 1. yaş günü kutlamalarında muhteşem bir konser verdi

A+A-

 

 

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1. Yaş Gününü Bayram Havasında Dolu Dolu Etkinliklerle Kutladı.

28 Ekim 2016’dan  beri Kıbrıs haklının hizmetinde olan Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en modern alışveriş ve yaşam merkezi City Mall, açılış yıl dönümünü dolu dolu ve renkli etkinliklerle kutladı.

28 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasına yayılan büyük kutlama günlerinde City Mall’da her yaşa ve her zevke hitap  eden etkinlikler yer aldı.

cm1-001.jpg

Yıl Dönümü Kutlaması Binlerce Kişi ile Birlikte Gerçekleşti

29 Ekim Pazar günü büyük kutlama saat 14:00’te profesyonel danscılardan oluşan Kuba-Latin dans gösterisi ile başladı. Bir saat boyunca etkinleyici dans gösterisi yoğun ilgi eşliğinde devam etti.

Dans gösterisinden sonra City Mall Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Tarımer, City Mall Genel Müdürü Engin Yıldırım, Milletvekili Ersin Tatar ve Milletvekili Menteş Gündüz birer konuşma yaptılar.

cm2-001.jpg

Derviş Tarımer: City Mall Asla Kapanmayacak veya Satılmayacak

City Mall Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Tarımer konuşmasında hem City Mall’un hem de Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. kuruluşunu kutladı ve bir yılda yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan City Mall’un yatırım ortakları ile birlikte halka en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için sürekli çalıştıklarını vurguladı.

Tarımer, “Bizler City Mall olarak var gücümüzle çalışırken bazı çirkin dedikodulara da değinmek isterim. City Mall kapanacak, yurt olacak, üniversite olacak gibi duyumlar almaktayız. Bu bazı kesimlerin bilinçli olarak yaratmaya çalıştığı kötü bir algıdır ve gerçek değildir. Devamlı büyüyen, gelişen City Mall asla kapanmayacak veya başka maksatlar için kullanılmayacaktır. Bunun garantisini şahsen ben ve Elektrokur LTD olarak veriyoruz.” dedi.

Derviş Tarımer sözlerine “Son birkaç ay içerisinde yeni açılan mağaza ve iş yerleri Collezione, Burger City, Graco Baby Shop, Techno Life, All The Perks, Twigy, Via Mare Güzellik Salonu, Golden Palm Dövme Stüdyosu ve Saldıray Bardak Mısır gelişmemizin en güzel kanıtlarıdır. Ayrıca önümüzdeki hafta açılacak AA sınıfı 5 salonlu sinemamız CinemMall ile erkek kuaför salonu ve araba yıkama ile de hizmetlerimiz artacaktır.” şeklinde devam etti.

City Mall Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Tarımer City Mall’un sosyal sorumluluk bilincine de dikkat çekerek ekledi:

“Kuzey Kıbrıs’ta benzeri olayan bir organizasyonu üstlenmek hem bizim hem de yatırım ortaklarımızın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne olan sonsuz güven ve bağlılığının göstergesidir. City Mall ticaret ve eğlence yanında pek çok sosyal sorumluluğu da üstlenmiştir. Sosyal sorumluluk hem ihtiyaçlı olanlara yardım etmek hem de çocuklarımızın, gençlerimizin,  engellilerimizin ve yaşlılarımızın sağlıklı ve güzel vakit geçirmelerini, sosyalleşmelerini sağlamaktır diye düşünüyorum.”

Engin Yıldırım: Bir Hayali İnşaa Etmek ve Öncü Olup İlklere İmza Atmak Kolay İş Değildir, Çok Çalışmak ve Sabır Gerektirir

City Mall’un tüm yönetim startejisinin temelinde ziyaretçilere kaliteli, keyifli ve hesaplı hizmet sunabilmek ve City Mall’un bir nevi iş ortakları olan kiracılarıyla birlikte karlı ve verimli bir iş ortamı oluşturabilmenin yattığını söyleyen City Mall Genel Müdürü Engin Yıldırım, “Başarılı olmak için yaptığınız işi tutkuyla sevmeniz lazım. City Mall ailesi olarak biz çok sevdiğimiz bir işi yapıyoruz. Tüm halkımıza da kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

City Mall’un kaliteli yaşam anlayışının merkez üssü olduğunu vurgulayan Yıldırım, günün bir diğer önemi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. Kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Ersin Tatar ve Menteş Gündüz ise konuşmalarında City Mall gibi bir yatırım yaptığından dolayı Tarımer ailesini tebrik ettiler. Tarar ve Gündür konuşmalarında kısa sürede büyük başarılara imza atan City Mall’u her zaman destekleyeceklerini ve herkesi de ülke için büyük önem taşıyan bu yatırımı desteklemeye davet ettiklerini vuguladılar.

Büyük Kutlama Pamela Konseri ile Devam Etti

Konuşmaların yapılmasının ardından pasta kesildi ve şampanya patlatıldı. Pasta kesimine City Mall Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Müdür, Tarımer ailesi,  City Mall yönetimi ve sürpiz bir şekilde Pamela katıldı.

Pastanın görkemli bir şekilde kesilmesi ve şampanyanın  patlatılmasının ardından  Pamele sahneye çıktı. Bir buçuk saat boyunca sahnede full band olarak perfomans sergileyen Pamela’nın şarkılarına City Mall’da bulunan binlerce kişi eşlik etti.

Konser sonrası City Mall’un Facebook kampanyasını kazanan 50 kişi ile fotoğraf çektiren ve özel tasarım kartlarını imzalayan Pamela herkesin büyük beğenisini topladı.

29 Ekim Günü City Mall’u 17.500 Kişi Ziyaret Etti

Görkemli 1. yıl dönümü ve Türkiye Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bir arada yaşandığı 29 Ekim Pazar günü City Mall’a 17.500 ziyaretçi giriş yaptı. City Mall’da gösterilerin yanı sıra el emeği ürün ve gelenekel yiyecek standlarının da yer aldığı 29 Ekim kutlamaları havai fişek gösterileri ile son buldu.

Etkinlikler Devam Ediyor: Retrobüs Yeniden City Mall’da

City Mall’da 30 Ekim Pazartesi günü 19:00 21:00 saatleri arasında Jazz Quartet konseri, 31 Ekim Salı günü ise yine 18:00 20:00 saatleri arasında Bikem Tunar ile klasik gitar resitali yer alacak.

City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde konserler, etkinlikler ve sürprizler Ekim’de bitmeyip, Kasım ayında da devam edecek. 19 Kasım Pazar günü sevilen Retrobüs’ün konserinin gerçekleşecek.

CineMall Kasım Ayı İçerisinde Açılıyor

Modern mimari tasarımı ile  Mağusa’da Kıbrıs halkının hizmetinde olan City Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi, büyümeye devam ediyor.

City Mall, bünyesine eklenen yeni markalarla büyümeye devam ediyor. Kasım ayı içerisinde ise 5 salonlu CineMall’un açılışınun gerçekleşmesi bekleniyor.

Seçkin dünya markalarını 30 bin merte kare kapalı alanda, tek çatı altında buluşturan ve Kuzey Kıbrıs’ta perakende sektörüne önemli bir canlılık getiren City Mall,  1 yıldır haftanın her günü 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaretçilerine kaliteli hizmet sunuyor.

 

 

Bu haber toplam 3117 defa okunmuştur
Etiketler :