1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. BOLKAN, FENA TERLETTİ
BOLKAN, FENA TERLETTİ

BOLKAN, FENA TERLETTİ

Kızılcahamam kampının üçüncü gününde Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan, sabah idmanında futbolcuların pestilini çıkardı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon çalışması ve kırk dakika süre ile sürate dayalı ça

A+A-

 

 

Yaklaşık iki buçuk saat süren idman ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon çalışması ve kırk dakika süre ile sürate dayalı çabukluk idmanı yapıldı.

 

Alkan BAYKENT (KTSYD - Kızılcahamam)

Kızılcahamam kampının üçüncü gününde Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan, sabah idmanında futbolcuların pestilini çıkardı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman ısınma hareketleri ile başladı. İstasyon çalışması ve kırk dakika süre ile sürate dayalı çabukluk idmanı yapıldı.

Kısa bir dinlenmenin ardından saha içi teknik ve taktiksel çalışma uygulamalı olarak yapıldı. İki grup halinde gerçekleştirilen çalışma bir saati aşkı süre devam etti.

 

GOLCÜLER ŞUT ÇALIŞMASI YAPTI 

Sabah antrenmanının üçüncü bölümünde teknik direktör Mehmet Bolkan tarafından golcülere yönelik şut çalışması yaptırıldı. Bu çalışmada kanatlardan yapılan orta ve yerden gelen sert pasların kaleye gönderilmesi istendi.

Kaptan Ceran ile Tunç sağ kanattan, Mehmet ile Memiş de sol kanattan golcü oyunculara servis yapan isimlerdi. Gol bölgesinde üçlü iki grup halinde çalışan Cedric, Cemre ve Ertan’ın grubu ile Bathsi, Akın ve Esin’in yer aldığı ikinci grup, kaleyi koruyan Hasan Piro ve Şahin’i şut yağmuruna tuttu.

 

KALECİLERE ÖZEL ÇALIŞMA

Akşamüzeri kaleciler yine ayrı bir çalışma programına dahil edilerek, Mehmet Bolkan ve Celal Keleş tarafından özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

Bir saat süren çalışma sonrasında, kalecilerin de dahil olduğu günün son antrenmanı gerçekleştirildi.

 

SAKARYASPOR İLE MAÇ

Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yarın karşılaşacak olan Çetinkaya takımı teknik direktörü Mehmet Bolkan, bu karşılaşmayı çok ciddiye aldıklarını belirterek, son şampiyon Fenerbahçe’ye açılış maçında kök söktürmüş bir takımla oynayacaklarının altını çizerek, futbolcularını bu yönde motive ederek maça hazırladıklarını belirtti. Karşılaşma yarın saat 18:00’de Patalya Spor Tesislerinde oynanacak.

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 601 defa okunmuştur