1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. 'BİR ÖMÜR BİR UMUT ÖMÜR'
BİR ÖMÜR BİR UMUT ÖMÜR

'BİR ÖMÜR BİR UMUT ÖMÜR'

4 yaşında kanserle mücadele eden Ömür Mamuk için yardım gecesi düzenlendi

A+A-

 

 

 

Kanser hastası 4 yaşındaki Ömür Mamuk için Cumartesi akşamı, Zalihe Susuzlu'nun yazıp yönettiği "Parola" isimli oyun sergilendi.

Zalihe Susuzlu, Susam Sokağı Anaokulu ve ETÜT Merkezi, Mustafa Orçin, Gazimağusa Belediyesi,DAÜ,SET Ofset,Robert’s Coffe,Kıbrıs Türk Kadınlar Konseyi  ve Benan Saldun'un katkılarıyla sahneye konulan oyundan elde edilen tüm gelir Ömür Mamuk’un tedavisinde kullanılmak üzere bağışlandı. Salonun hemen hemen tamamının dolduğu gecede biletlerinin tamamının satıldığı açıklandı.

 

4 YAŞINDA MÜCADELE EDİYOR

Henüz 4 yaşında kanserle mücadele eden ve Ankara’ya gönderilen Ömür Mamuk, Amerika’dan gelecek tahlil sonuçlarını ve ilgililerin yardımlarını bekliyor.
Karnında kitle tespit edilen, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerden sonra “lenfoma” şüphesiyle Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevki yapılan minik Ömür’e, “malign mezenkimal tümörü” teşhisi konuldu. Ankara’daki doktorlar Ömür’ün karnındaki kitleden alınan örnekleri Amerika’ya gönderdi.
Ömür’ün tedavi şekli Amerika’dan gelecek patoloji sonuçlarına göre şekillenecek.
Anne Tuba Mamuk, yaklaşık bir aydır Ankara’da olduklarını belirterek, maddi harcamaların üstesinden gelemediklerini söyledi.
Tuba Mamuk, doktorların tedavinin 1.5 yıl sürebileceğini söylediğini ifade ederek, tedavi masraflarının daha da artacağını belirtti. Mamuk, çok zor durumda olduklarını söyleyerek, herkesten yardım beklediklerini ifade etti. Ankara’da oldukları sürede, maddi giderlerinin fazla olduğuna değinen Mamuk, oğullarına Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile Ömür’ün kreşi Susam Sokağı ve çocukların ailelerinden 4 bin 500 TL yardım yapıldığını belirtti.
Mamuk, çok zor durumda olduklarını ve duyarlı olan herkesten yardım beklediklerini belirtti.
Ömür Mamuk için yardım yapmak isteyenler aşağıda hesaplara para yatırabilecek:
“CreditWest Bank’ta hesap no 22-310-633; MEZ-KOOP Tuba veya Ömür Mamuk adına TL: I.4057; Türkiye İş Bankası Tuba Mamuk adına hesap no 68200457800.”
http://haberkibris.com/yasamak-istiyor-2013-01-19.html#.UP-O3H3sIPo.facebook...

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur