1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Balıkesir Ayvalık Oteli Zeytin Arası
Balıkesir Ayvalık Oteli Zeytin Arası

Balıkesir Ayvalık Oteli Zeytin Arası

Balıkesir Ayvalık en popüler ve doğal güzellikleriyle tatil beldelerindendir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Balıkesir Ayvalık en popüler ve doğal güzellikleriyle tatil beldelerindendir. Hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana tatilcilerine eşsiz bir tatil imkânı sunan bu   Ayvalık içerisinde bulunan Zeytin Arası Apart otel Ege’nin en güzel taş evleri, cumbalı olan balkonları, yüz yıllık zeytin ağaçları ile gerek doğal güzellikleri gerekse de denizi, tuz gölü ve harika sahilleriyle profesyonel kalitede tatil hizmetini en uygun fiyat karşılığında sunmaktadır.

Balıkesir Ayvalık’ta turizm sektörü içerisinde hizmet veren Zeytin Arası konaklama merkezleri sayesinde yaz tatilinde tatilin keyfini ve konforunu bir araya getiriyor. Gün içerisinde hiçbir şekilde zaman kaybetmeden cunda adasına isterseniz sarımsaklı plajına ya da daha sakin olan harika koylara gidebilir tatilinizde zaman ve vakti yolda kaybetmeden farklı yerlerde gününüzü değerlendirebilirsiniz. Mutlaka görülmesi gereken koylardan bir tanesi de Ayvalık Bademli koyu olduğunu size söylemiş olalım.

Zeytin Arası oteli açıldığı ilk günden bu yana geniş konaklama imkânlarıyla içerisinde bulunan kültürel motifleri, belde etrafında yer alan Cunda adası, Müzeleri, Şeytan sofrası, Tarihi binaları, Camileri, plajları, Âşıklar Tepesi ve güzel koylarıyla beraber konuklarına hizmet vermektedir.

Ayvalık yaz sezonunda tatil yapmak ve eğlenmek isteyen herkese kapılarını açmaktadır. Ayvalık, Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini, taze deniz ürünlerini, çeşit çeşit zeytinyağlıları, meşhur Ayvalık tostu da dâhil olmak üzere çok geniş yemek yelpazesine sahiptir.

Profesyonel tatilin En Uygun Hali

 

Zeytin Arası Apart Otel, Ayvalık içerisinde en uygun konaklama hizmetini konuklarına kaliteli bir şekilde sunmaktadır.  Apart otel zeytin ağaçlarıyla bezeli muhteşem deniz manzarasıyla birlikte göl seyirli cumbalı balkonları lüks tüm imkânları misafirlerine sunmaktadır.

Ayvalık beldesinde yer alan bu apart otel, doğayı, denizi, çeşit çeşit lezzetleri bulunmasının yanı sıra Ayvalık’ın bütün özel yerlerine de yakın olmakla ünlü olmuştur.

Ayvalık tatilinize harika koylarıyla deniz turizmini, tarihi yapılarıyla kültür turizmi ve doğal güzellikleriyle birlikte doğa turizmini bir arada bulabileceğiniz en özel belde Balıkesir Ayvalık beldesidir. Zeytin Arası sahip olduğu konum güzelliği sayesinde bahsi geçen bu üç turizm çeşidini de yaz tatili içerisinde konuklarına sunmaktadır. Dolaştığınız harika Ece sokaklar, özel mekânlarıyla beraber damak tadınızı Ayvalıkta bırakacak lezzetleri bu yaz da tatilcilere kapılarını açıyor.

Unutulmaz Tatil Keyfi

 

Ayvalık, bünyesinde barındırmış olduğu butik oteller içerisinde müşterilerine bütün bir sene hayallerindeki o huzurlu tatil keyfini ve konforunu sunuyor. Balıkesir Ayvalık beldesinde olan Zeytin Arası apart otel bünyesinde konaklayacak olan müşterileri için aradıkları tatil fırsatını en üst seviyede fakat en düşük fiyatlarla hazırlıyor.

Yaz tatilini deniz kum güneş, lezzetli yemekler ve harika cumbalı balkona sahip profesyonel bir apart otelde değerlendirmek Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzellikleriyle tatilin tadını çıkartmak isteyenler için Zeytin Arası apart otel en iyi hizmeti en uygun fiyat aralıklarında konuklarına sunmaktadır.

Zeytin Arası apart otel, bünyesinde iki, üç ve de dört kişilik odalarıyla birlikte Ege’nin en güzel yeri olan Balıkesir Ayvalık’ta her yere yakınlığıyla yıllardır hizmet vermektedir.

Yaz sezonu açıldığında kendinizi Ayvalık ile ödüllendirmek istiyorsanız eğer detaylı bilgi almak için internet adresi zeytinarasi.com’u ziyaret edebilir, iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu haber toplam 2484 defa okunmuştur