1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Arnavut asıllı, Amerikalı bir yıldız, Bebe Rexha
Arnavut asıllı, Amerikalı bir yıldız, Bebe Rexha

Arnavut asıllı, Amerikalı bir yıldız, Bebe Rexha

30. yaş gününü kutlayan Rexha , ‘Not 20 Anymore’ adlı şarkının klibinde özel mesajlar veriyor. Rexha şarkıda özellikle “Artık 20 yaşında biri değilim, beni güvensiz hissettirmeye çalışma. Kendimle barışığım ve güzellik sayılardan daha fazladır” diyor.

A+A-

Ersin Kaşif

Bu hafta yine çok güzel bir dünya yıldızı ile birlikteyiz.  Şarkıcı ve söz yazarı Bleta “Bebe” Rexha, 30 Ağustos 1989 yılında Brooklyn'de dünyaya gelmiş.  Arnavut kökenli olan şarkıcının babası Flamur Rexha, 21 yaşındayken Amerika'ya göç etti ve annesi ile orada tanıştı, işte nerden nereye dedirtecek bir hikaye olsa gerek. Söylediğimiz gibi, 1989 yılında dünyaya gelen sanatçı ve besteci Bebe Rexha Amerika doğumludur ve aslen Arnavut  kökenli olan Bleta’nın en büyük  şansı Amerika’dır.  Elbette, hikayenin devamı daha heyecanlı olacaktır. Küçük yaşlarda ailesi tarafından piyano kursuna gönderilmek istenmiş ancak maddi imkansızlıklar nedeni ile gidememiş ve o dönemde daha uygun fiyatlı olduğu için trompet kursuna göndermişlerdir. Koro dersleri sırasında sesi fark edilen Bebe Rexha,  güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Harika bir sese sahip olan sanatçı,  ıslık sesine çıkabilecek bir ses kapasitesine sahiptir.

Kariyerinde Çok Hızlı İlerledi!

      2015 yılında I Don’t Wanna Grow Up, 2017 yılında ise All Your Fault: Pt. 1 ve 2 albümlerini müzik piyasasına sürmüştür. Kendi albüm ve bestelerinin yanı sıra Iggy Azalea, Selena Gomez, Nick Jonas ve Eminem gibi dünyaca ünlü isimlere besteler yazmıştır. Kendi ülkesinde en sevdiği sanatçılar Tori Amos, Stevie Wonder, Aaliyah ve John Legend gibi isimleri dinlemektedir.

Sevilen şarkıcı Bebe Rexha bir derginin yeni sayısına konuk oldu.

“Kadınların bir arada olabileceği güvenli bir çevre yaratmaya çalışıyorum” dedi,

“Müzik endüstrisi zor bir yer” diyen Rexha, bugünlere aslında çok da kolay gelmediğini belirtti.

Tabii ki, güzel bir ünlü olursanız her açıklamanız ve yaptığınızla takipleri üzerinizden eksik etmezsiniz. Bebe Rexha yeni yaşını öyle bir fotoğrafla kutladı ki sosyal medyada olay oldu.

    Oldukça cesur bir fotoğrafını 30. yaş fotoğrafı şeklinde instagramda paylaşan şarkıcı,  kısa sürede eleştirilerin odağı oldu. Eleştiri aldığı kadar beğeni de alan hatta cesaretinden dolayı sosyal medyada kutlanan Rexha ise olumsuz yorumlara kulak asmadı. Bizden de Bleta Rexha’ya başarılar.

 

 

 

Bu haber toplam 11410 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 458 Sayısı ISSN 2672-7560

Adres Kıbrıs 458 Sayısı ISSN 2672-7560