1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Aladağ, Özçınar’ı yeme derdinde!..
Aladağ, Özçınar’ı yeme derdinde!..

Aladağ, Özçınar’ı yeme derdinde!..

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, büyük sağlık mücadelesi verirken, birileri de ayağını kaydırma derdine düşmüş. UBP’de her daim varolan iktidar ve koltuk kavgası bu kez Güzelyurt Belediyesi’nde yaşanıyor. Güzelyurt kulislerinden

A+A-

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, büyük sağlık mücadelesi verirken, birileri de ayağını kaydırma derdine düşmüş.

UBP’de her daim varolan iktidar ve koltuk kavgası bu kez Güzelyurt Belediyesi’nde yaşanıyor.

Güzelyurt kulislerinden gelen bilgilere göre, Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aladağ, Özçınar’ın başkanlığına göz dikmiş. Şimdiden parti içerisinde yandaş edinmeye çalışan Aladağ, birkaç UBP’li belediye meclis üyesini de yanına almış. Bu konuda ciddi çalışmalar içerisine girmiş.

Bu bilgiler Özçınar’ın da kulağına gitmiş, şimdi Aladağ’a karşı tavrının ne olacağı merak ediliyor.

 


“Tantana boşuna…”

‘Partizanlık’ karışan ilkokul müdür ve muavinlik sınavı sonrası herkesten bir yorum açıklama geldi. Bu kez bir yurttaş olayı kaleme aldı, buyurun okuyun:

“Öğretmenler Sınav Tüzüğü’nün 14’üncü maddesinin 3’üncü fıkrası şöyle der: Yazılı sınavda yüzde elli başarı ve toplamda 600 ve üzeri başarı elde edemeyenler bu tüzüğün 16’ncı maddesinin 1’inci fıkrasında öngörülen yerleşme listesine giremezler. (http://mevzuat.kamunet.net/mmd/tuzukler_htm/2005_ogretmenler_sinav_tuzugu.html)

Yani bunun anlamı şudur.

Son yapılan müdürlük ve muavinlik sınavında 50 puanın altında not alanlar değerlendirmeye bile alınmaması gerekiyor. Listede yer almaması gerekiyor.

Bu durumda.

Sınavda 39 doğru  61 yanlış yapan ve listede 73’üncü sırada görünen Nazım Çavuşoğlu’nun kardeşi Kemal Çavuşoğlu’nın kriter puanı ne isterse olsun sınavı değerlendirmeye tabi olmaması gerekiyor. Bunun gibi listede 50’nin altında not alanlar da yer almaması gerekirdi. Bu da Kamu Himeti Komisyonu’nun hatası.

Yani anlayacağınız Nazım ve Kemal Çavuşoğlu boşuna tantana çıkarıyor. Tantananın sebebi UBP içindeki istihdam kavgası.”

 


 

RHA’nın seyri belli oldu

Geçtiğimiz Pazar saat gece yarısını gösterirken, Girne’den Lefkoşa’ya Tapu Kadastro Dairesi’ne ait olduğu bildirilen RHA 3024 plakalı araç seyrediyordu.  Rütbeli bir asker tarafından polise bildirilen olay sonrasında İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Konu aracın Tapu Dairesi Müdürü tarafından kullanıldığı belirtildi ve eklendi:

“Türkiye’den gelecek olan heyeti karşılamak üzere araç müdürün kullanımındaydı” denildi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1970 defa okunmuştur