1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 1000’de 1 Gece Diyalogları kahkahaya boğdu
1000’de 1 Gece Diyalogları kahkahaya boğdu

1000’de 1 Gece Diyalogları kahkahaya boğdu

DAÜ 23. Bahar Festivali kapsamında sahnelenen “1000’de 1 Gece Diyalogları” izleyiciyi kahkahaya boğdu.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 23. Bahar Festivali kapsamında geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenen “1000’de 1 Gece Diyalogları” izleyiciyi kahkahaya boğdu. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun Ocak ayında sahnelemeye başladığı ve ünlü oyuncular Begüm Kütük Yaşaroğlu ile Hakan Meriçliler’in başrol oynadığı tiyatro oyunu, kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından izlendi.

 

Birol Güven tarafından kaleme alınan ve Galip Erdal tarafından yönetilen oyun, ilişkiler ve evliliklerde yaşanan bildik sorunların yanı sıra geleneksel anlayış ile  modern düşüncenin zıtlığını mizahi  bir bakış açısıyla anlatıyor. Modernleşmiş özel yaşam komedisi olarak nitelendirilen ve “Evlilik sayısız kez aşık olmayı gerektirir, aynı insana” sloganının kullanıldığı komediyi, DAÜ öğrencileri ve personeli ile Gazimağusa halkı büyük bir keyifle izledi.

 

Yaklaşık iki saat süren, iki perdelik komedinin sonunda seyirciler oyuncuları ayakta alkışlarken, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam da Begüm Kütük Yaşaroğlu’na ekip adına teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

  

 

  

Bu haber toplam 2295 defa okunmuştur
Etiketler : ,