1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sezonun ilk rallisi yapıldı
Sezonun ilk rallisi yapıldı

Sezonun ilk rallisi yapıldı

KTKOD sezonun ilk rallisinde ilk iki sıra baba ile kızının

A+A-

Çağın Özılgaz

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği geçen haftasonu, Cahit Necipoğlu Kütahya Seramik sponsorluğunda sezonun ilk rallisini gerçekleştirdi.

Yarış Cahit Necipoğlu’nun Demirhan’da bulunan yeni mağazası Cahit Necipoğlu Elit önünden başladı. Sırasıyla Sütlüce, Dörtyol ve İnönü’de geçilen 3 Sabit Hız Testi’nin ardından Konvoy halinde Serdarlı Festivali’ne gidildi. Festivalde verilen molanın ardından ödül töreninin yapılacağı Demirhan Özgitler Restorana gidildi.

51 yarışmacı ekibin katıldığı rallinin finişinde heyecanlı bir bekleyiş vardı. Derecelerin açıklanmasıyla ödül törenine geçildi. Co-pilotluğunu Osman Kasapoğlu’nun yaptığı kadın yarışmacı Çilen Kasapoğlu’nun yarışı kazanması büyük takdir toplarken ikinci sırada Çilen Kasapoğlu’nun ailesi  Osman, Zehra ve Selen Çakal üçlüsü vardı. İlk iki sırayı alan ailenin ardından podyuma çıkmayı başaran ekip ise İlker – Nalan Canbulat çiftiydi.

---------------

KKKSOK 3. Lefkoşa Rallisi’ni Paralik-Köroğlu ikilisi kazandı

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün (KKKSOK) organize ettiği, Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası’nın 2’nci yarışı, 3. Lefkoşa Klasik Otomobil Rallisi geçtiğimiz haftasonu yapıldı.

Tarihi Girne Kapısı önünden Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın verdiği start ile başlayan rallide araçlara ilgi büyüktü. Güzel havanın da keyfiyle ekipler Dereboyu, Gönyeli, Yılmazköy, Şirinevler, Boğazköy, Dikmen ve Haspolat  güzergahlarından geçtikten sonra ödül töreninin yapılacağı Hidden Garden’a ulaşmışlardı.

37 otomobilin katıldığı rallide, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerinden oluşan 4 ekip özel olarak oluşturulan “Engelsiz Hayaller” kategorisinde ralliye katıldılar. Yarışın galibi MGB otomobilleri ile Argun Paralik – Teksen Köroğlu ikilisi, ikincileri Mercedes 350SL ile Ali – Pembe Kelebek ve üçüncüleri Mercedes 230CE ile Çağan – Derya Ilgar çifti oldu.

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur