1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ötüken'de acı olay: 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı
Ötüken'de acı olay: 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı

Ötüken'de acı olay: 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı

Ötüken köyünde bu sabah Meltem Sertsoy, arabası ile geri geri giderken, fark etmeyerek 2 yaşındaki çocuğu Deniz Sertsoy’a çarpmasıyla büyük bir felaket yaşandı.

A+A-

Meltem SERTSOY (K-27) yönetimindeki NS 082 plakalı araç ile garaj içerisinden geri geri çıktığı sırada , garajın arka kısmında durmakta olan Deniz SERTSOY’a (K-2)  aracının arka kısmı ile çarparak durdu.

k1-152.jpg

 Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre bugün saat 09.20 sıralarında Ötüken’de Asya Sokak üzerinde bulunan ikametgâhının içerisinde Meltem SERTSOY (K-27) yönetimindeki NS 082 plakalı araç ile garaj içerisinden geri geri çıktığı sırada, garajın arka kısmında durmakta olan Deniz SERTSOY’a (K-2) aracının arka kısmı ile çarparak durdu. Yaralanan Deniz SERTSOY'un Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavisi halen sürüyor.

Durumu stabil

Dr. Burhan Nalbantoğlu Dev. Hastanesi Başhekiminden alınan bilgide 2 yaşındaki Deniz'in Çocuk Yoğun Bakımında izlemeye alındığını, tedavisinin devam ettiği ve durumunun 'stabil' olduğu belirtildi. Başhekim Adil Özyılkan, "Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Durumu stabildir. Çocuk yoğun bakımda izlemeye alındı, şu an bir müdahale yapılmıyor." dedi.

 

Bu haber toplam 11791 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler