1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. DNA örnekleri incelenecek
DNA örnekleri incelenecek

DNA örnekleri incelenecek

Kaplıca-Mersinlik arasında önceki gün bulunan erkek cesedinin 18-20 yaşlarında olduğu, 4-5 günlük ölü olabileceğinin tespit edilmesi, cesedin günlerdir kayıp olan 18 yaşındaki Veysel Coşkun’a ait olabileceğine dair şüpheleri artırdı.

A+A-

YENİDÜZEN

Kaplıca-Mersinlik arasında önceki gün bulunan erkek cesedinin 18-20 yaşlarında olduğu, 4-5 günlük ölü olabileceğinin tespit edilmesi, cesedin günlerdir kayıp olan 18 yaşındaki Veysel Coşkun’a ait olabileceğine dair şüpheleri artırdı.

Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz tarafından dün sabah saatlerinde cesede yapılan otopside, kimliği tespit edilemeyen kişinin ölüm sebebi ‘canlı suda boğulma’ olarak belirlendi.

Elde edilen bilgiye göre; cesedin kimlik tespitinin yapılması için Coşkun’un acılı anne ve babasından dün DNA örnekleri alındı.

Alınan DNA örneklerinin bugün Kayıp Şahıslar Komitesi’ne gönderileceği, buradaki DNA bölümünde yapılacak çalışmaların ardından sonucun en geç 3 gün içerisinde ortaya çıkmasının beklendiği ifade edildi.

Yüzü tanınmaz halde…

Gayrı resmi olarak elde edilen bilgiye göre; 18-20 yaşlarındaki erkek cesedinin denizde uzun süre kalması, dalgalar ile sürekli kıyaya doğru yüzerek, kayalıklara ve yere sürtmesi nedeniyle tanınmayacak halde olduğu öğrenildi.

Cesedin bulunduğu yerin oldukça kayalık olduğu, denize girilebilecek bir bölge olmadığı da ifade edildi.

Neler yaşanmıştı?

Hatırlanacağı üzere; Çayırova'daki evinden 17 Eylül  Pazartesi günü ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Veysel Coşkun için polis ekipleri tarafından günlerdir arama çalışmaları yapılıyordu.

Polis ekipleri, önceki gün Veysel Coşkun'un telefon sinyalinin Kaplıca-Mersinlik arasında tespit edilmesi üzerine çalışmaları konu bölgede yoğunlaştırmıştı.

Arama çalışmalarına Veysel Coşkun’un ailesi de katılmış, dün sabah Kaplıca-Mersinlik arasında balık avlamaya gelen bir vatandaş, deniz kenarındaki kayalıklar altında dürülmüş şekilde kıyafet, ayakkabı ve ayakkabının içinde ise şarjı bitmek üzere olan bir cep telefonu bulmuştu.

Coşkun’un ailesi kıyafet ile cep telefonunun oğulları Veysel Coşkun’a ait olduğunu teşhis etmiş, bunun üzerine Coşkun'un annesi fenalık geçirmişti.

Polis saat 12.00 sıralarında ise eşyaların yaklaşık bir kilometre uzağında deniz kenarında bir erkek cesedi bulmuş, cesedin kimliğinin, Veysel Coşkun’a ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Acılı kuzen, YENİDÜZEN’e konuşmuştu…

Öte yandan YENİDÜZEN’e konuşan Veysel Coşkun’un kuzeni Serdar Özkan ise Veysel Coşkun’un  arkadaşları ile buluşmak için evden çıktığını ve kendisinden haber alınmadığını belirterek, Coşkun’un askere gitmek istemediğini söylemişti.

Deniz kenarında Veysel Coşkun’a ait kıyafetlerin dürülmüş ve cep telefonunun ayakkabılarının içinde bulunduğunu aktaran Özkan, “Veysel yüzme bilmiyordu. İnşallah ceset ona ait değildir” diye konuşmuştu.

 

yeniduzen-satin-aliniz-873.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler