1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CANSIZ BEDEN VEYSEL'İN
CANSIZ BEDEN VEYSEL'İN

CANSIZ BEDEN VEYSEL'İN

22 Eylül'de Kaplıca sahilinde bulunan cesedin,17 Eylül'den beri kayıp olan 18 yaşındaki Çayırovalı Veysel Coşkun’a ait olduğu tespit edildi

A+A-

Kaplıca-Mersinlik arasında 22 Eylül tarihinde bulunan erkek cesedinin, 18 yaşındaki Veysel Coşkun’a ait olduğu belirlendi.

Kesin sonuç, Kayıp Şahıslar Komitesi’nin DNA bölümünde yapılan 3 günlük çalışma sonucu tespit edildi.

Sonucun belirlenmesinin ardından umutlar tükendi, acılı aile yasa boğuldu…

Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz, Kayıp Şahıslar Komitesi tarafından yapılan DNA çalışmasının bugün tamamlandığını YENİDÜZEN’e açıkladı, “Yapılan incelemede cesedin,  %99.99 Coşkun’a ait olduğu belirlendi.” dedi.

 


Neler yaşanmıştı?

Hatırlanacağı üzere, Çayırova'daki evinden 17 Eylül Pazartesi günü ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Veysel Coşkun için polis ekipleri tarafından günlerdir arama çalışmaları yapılıyordu.

Polis ekipleri, önceki gün Veysel Coşkun'un telefon sinyalinin Kaplıca-Mersinlik arasında tespit edilmesi üzerine çalışmaları konu bölgede yoğunlaştırmıştı.

Arama çalışmalarına Veysel Coşkun’un ailesi de katılmış, dün sabah Kaplıca-Mersinlik arasında balık avlamaya gelen bir vatandaş, deniz kenarındaki kayalıklar altında dürülmüş şekilde kıyafet, ayakkabı ve ayakkabının içinde ise şarjı bitmek üzere olan bir cep telefonu bulmuştu.

Coşkun’un ailesi kıyafet ile cep telefonunun oğulları Veysel Coşkun’a ait olduğunu teşhis etmiş, bunun üzerine Coşkun'un annesi fenalık geçirmişti.

Polis saat 12.00 sıralarında ise eşyaların yaklaşık bir kilometre uzağında deniz kenarında bir erkek cesedi bulmuş, cesedin kimliğinin, Veysel Coşkun’a ait olup olmadığı tespit edilememişti.

24 Eylül tarihinde Coşkun’un anne babasından alınan DNA örnekleri Kayıp Şahıslar Komitesi’ne gönderilmiş, buradaki DNA bölümünde çalışma yapılacağı açıklanmıştı.

 

 

 

Bu haber toplam 7407 defa okunmuştur
İlgili Haberler