1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DAVA DEVAM EDİYOR
DAVA DEVAM EDİYOR

DAVA DEVAM EDİYOR

Serdarlı, davada unvan tadilatı yapılması talebinde bulunurken, KTFF unvan tadili yapılması halinde davacının değişmiş olacağını belirterek bu talebin reddini istedi. KTFF ayrıca Serdarlı’nın dava etme ehliyetinin olmadığını ve davanın düşmesini talep ett

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Serdarlı’nın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) aleyhine açıtığı dava 11 Eylül Cuma gününe ertelendi.

Dünkü duruşmada Serdarlı, davada unvan tadilatı yapılması talebinde bulunurken, KTFF unvan tadili yapılması halinde davacının değişmiş olacağını belirterek bu talebin reddini istedi. KTFF ayrıca Serdarlı’nın dava etme ehliyetinin olmadığını ve davanın düşmesini talep etti. Yüksek Mahkeme Yargıcı Mehmet Türker, tadilat kararı ve Serdarlı’nın talep ettiği ara emrinin görüşülmesi için davayı 11 Eylül Cuma gününe erteledi.

Dün Yüksek İdare Mahkemesi’nde (YİM) gerçekleştirilen duruşmada Taşer Büyükadam ve avukatlar Mustafa Asena ile Mustafa Şener Serdarlı adına hazır olurken, KTFF adına başkan Hasan Sertoğlu ve avukat Tahir Seroydaş, Çetinkaya adına Genel Sekreter Yardımcısı Ferdinç Kılıç ve avukat Ömer Başay duruşmada hazır bulundu.

Serdarlı’dan tadilat talebi
Yüksek Mahkeme Yargıcı Mehmet Türker huzurunda gerçekleşen duruşmada Serdarlı, davadaki unvanların düzenlenmesi için tadilat talebinde bulundu. Davalı KTFF’nin Serdarlı başkanı aleyhine değil, Serdarlı Gençler Birliği aleyhine karar aldığı, bunun tüm camiayı mağdur ettiği, kararın iptalini isteyenin Serdarlı başkanı değil, Serdarlı Gençler Birliği’nin olduğu belirtildi. Bundan dolayı Serdarlı kulübünü temsilen başkan Taşer Büyükadam’ın belirtilmesi için liglerin başlayacağı konusunun da göz önüne alınarak tadilat talebinde bulunuldu.

KTFF davanın düşmesini istedi
Duruşmada KTFF, Serdarlı’nın tadilat talebinin reddedilmesini ve davanın düşmesini istedi. Serdarlı’nın dava etme ehliyetinin olmadığı, temsilen kimin dava etmesi gerektiğinin belirtilmesi gerektiği, tadilatın duruşma aşamasına gelmeden yapılması gerektiği belirtilirken, unvan tadil edilmesi durumunda davacının değişmiş olacağı, bundan dolayı tadilat talebinin reddedilmesini talep etti. Duruşmada Çetinkaya cephesi de KTFF aile aynı görüşte olduğunu Yüksek Mahkeme Yargıcı Mehmet Türker’e iletti.

Tadilat ve ara emri görüşülecek
Yüksek Mahkeme Yarıgı Mehmet Türker, Serdarlı’nın tadilat talebinin kararı ve talep ettiği ara emrinin görüşülmesi için davanın 11 Eylül Cuma gününe ertelediğini açıkladı.

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur