1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer’in şampiyonları belirlendi
Zafer’in şampiyonları belirlendi

Zafer’in şampiyonları belirlendi

Türkiye Voleybol Federasyonu Pro 2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın son etabı tamamlandı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın son etabı olan Zafer Kupası dün Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Beach Volley Arena’da oynanan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Final karşılaşmaları Türkiye’nin önemli spor kanallarından NTV Spor’dan naklen yayınlandı.

Final maçları
Günün ilk final karşılaşması saat 17.00’de Murat Giginoğlu – Selçuk Şekerci çifti ile Caner Çiçekoğlu – Volkan Güç çifti arasında oynandı. Karşılaşmayı 2-0’lık set sayıları ile kazanan Murat – Selçuk ikilisi şampiyon oldu. Bu karşılaşmanın ardından kadınlar finalinde İzolda Körfez - Viktoria Smetaniuk ile Gizem Giraygil - Burcu Atasoy ikilileri karşılaştı. Maçı tie-break seti ile 2-1 kazanan İzolda - Viktoria ikilisi şampiyonluklarını ilan ettiler. Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Çağla – Meliz çifti üçüncü
Erkeklerde 13, kadınlarda 6 takımın mücadele ettiği Zafer Kupası’nın ikinci günü olan Perşembe günü çeyrek final, yarı final ve kadınlarda üçüncülük karşılaşmaları oynandı. Üçüncülük maçında ülkemizden Çağla Kumova – Meliz Örtunç ikilisi rakipleri Ayşe Aydın – Pınar Özkan ikilisini 2-1’lik skorla mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Turnuvada oluşan dereceler şöyle:

Kadınlar
1.İzolda Körfez - Viktoria Smetaniuk
2.Gizem Giraygil - Burcu Atasoy
3.Çağla Kumova - Meliz Örtunç


Erkekler
Üçüncülük Maçı
1.Murat Giginoğlu - Selçuk Şekerci
2.Caner Çiçekoğlu - Volkan Güç
3.İsmail Dericioğlu - Sakıp Karalı

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur
Etiketler :