1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Yardımlar bu kez Asya bebeğe umut olacak
Yardımlar bu kez Asya bebeğe umut olacak

Yardımlar bu kez Asya bebeğe umut olacak

​​​​​​​Hayatını kaybeden 6 aylık Karel bebek için yardım kampanyalarında toplanan bağışlar, Asya bebeğe umut olacak.

A+A-

Hayatını kaybeden 6 aylık Karel bebek için yardım kampanyalarında toplanan bağışlar, Asya bebeğe umut olacak.

Karel bebek için etkinlikler düzenleyen herkese teşekkür eden Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, yardımların tümünün aynı hastalıkla mücadele eden Asya bebeğe aktarılacağını belirtti.

Zurnacılar, Karel bebeğin babası Yusuf Karaoğulları ile yaptığı görüşmede Karel bebek için toplanan tüm yardımların Asya Bebeğe Aktarılacağını ifade etti.

Karel bebek için toplanan tüm yardımların Asya Bebeğe Aktarılacağı bilgisini paylaşan Zurnacılar, özetle şunları ifade etti: “Bölgemizde Karel bebek için bugüne kadar yaptığımız tüm etkinliklerden elde edilen gelirin ve bundan sonrada Karel bebek için yapmayı planladığımız tüm etkinliklerin geliri Asya bebeğin tedavisi için kullanılacaktır”

Doğumundan 2 ay sonra SMA Hastalığı teşhisi konan Küçük Asya, 6 aydır makinelere bağlı yaşamını sürdürüyor…

Yeniboğaziçi Belediyesi’nin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“SMA TİP-1 Hastalığı ile mücadele eden 6 aylık Karel bebek ne yazık ki hayata tutunamadı.

Acı haberi az önce Karel bebeğin babası Yusuf Karaoğulları verdi. Baba Karaoğulları; son derece üzgünüz. Bebegimizi canımızı kaybettik ne yazık ki Karel bebeğimizi yaşatamadık. Teşhis konulduğu andan itibaren yanımızda olan başta ailemize, sevdiklerinize sevenlerimize ve bize her türlü destek ve yardımı yapan, gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından Karel bebek için etkinlikler düzenleyen herkese tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Karel bebeğimizi yaşatamadık ama Karel bebek için toplanan tüm yardımlar tüm aynı hastalıkla mücadele eden Asya bebeğe aktarılacaktır.

Tüm yardımlar Asya Bebeğe... Bu kez umudun adı ASYA olsun...

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar yaptığı açıklamada son derece üzgün olduklarını dile getirdi. Bölge olarak Karel bebek için birçok etkinlik düzenlediklerini birçok yardım kampanyası yaptıklarını ifade eden Zurnacılar ne yazık ki Karel bebeği yaşatmaya yetmedi dedi.

Son derece üzgün olduğunu dile getiren Zurnacılar; Yusuf Şeyda Karaoğulları çiftine ve tüm aileye başsağlığı diledi. Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar; Yusuf Karaoğulları ile yaptığımız görüşmede Karel bebek için toplanan tüm yardımların Asya Bebeğe Aktarılacağını belirtti.

Bizlerde Bölgemizde Karel bebek için bugüne kadar yaptığımız tüm etkinliklerden elde edilen gelirin ve bundan sonrada Karel bebek için yapmayı planladığımız tüm etkinliklerin geliri Asya bebeğin tedavisi için kullanılacaktır dedi.

Henüz 8 aylık küçük bir bebek Asya Polatlı. Doğumundan 2 ay sonra SMA Hastalığı teşhisi konan Küçük Asya, 6 aydır makinelere bağlı yaşamını sürdürüyor. Karel bebek için yapılan & yapılması planlanan tüm etkinlikler ve bu etkinliklerden elde edilen tüm gelirler Asya bebeğe aktarılacaktır”

 

Bu haber toplam 3323 defa okunmuştur
İlgili Haberler