1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. "Turkcell Wi-Fi plajlarda fark yaratıyor"
"Turkcell Wi-Fi plajlarda fark yaratıyor"

"Turkcell Wi-Fi plajlarda fark yaratıyor"

Ülkenin dört bir yanındaki en gözde mekanlarda Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine tarifeleri kapsamında sunulan Turkcell Wi-Fi hizmeti, şimdi Kervansaray’dan Bafra’ya sahillerde de fark yaratıyor.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell, internette hız ve kaliteyi plajlara taşıyarak, yaz döneminde çok sayıda kişiyi Wi-Fi hizmeti ile buluşturuyor.

Wi-Fi hizmet ağını her geçen gün büyüten Kuzey Kıbrıs Turkcell, bilgiden eğlenceye, iletişimden medyaya kadar interneti keyfe dönüştürüyor.
 

Dereboyu’nda başlamıştı
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2015 yılında sadece Lefkoşa’nın Dereboyu caddesinde deneme amaçlı başlattığı Wi-Fi hizmetini iki yıl içinde çok daha yaygınlaştırdı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Bireysel Segment Ürün Yöneticisi Ahmet Arık Turkcell Platinum’a özel başlayan Wi-Fi hizmetinin, 2017 Ocak itibarıyla internet faydası içeren Platinum, GNÇ, lifecell, İnterneti Bol, Polis, Asker, Kamu tarife ve paketlerini kullanan müşterilere de sunulduğunu belirtti.
Ahmet Arık “Ülkenin dört bir yanındaki en gözde mekânlarda Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine sunduğumuz Turkcell Wi-Fi hizmeti, şimdi sahillerde de fark yaratıyor” dedi.

Kervansaray’dan Bafra’ya
Lefkoşa’da Dereboyu caddesinde, Mağusa’da Salamis yolu üzeri ve kale içinde, Girne’nin en kalabalık merkezlerinde, ayrıca Güzelyurt ve Lefke’de sunulan Turkcell Wi-Fi hizmeti plajlara da taşındı.
Bu yaz Mağusa’da Kocareis ve Bafra plajları; Girne’de Kervansaray, Escape plajları ve Yedidalga Aspava plajında Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Wi-Fi hizmetinden kolayca ve diledikleri kadar yararlanabiliyorlar.
Temmuz ayında binlerce kişinin Turkcell Wi-Fi hizmetinden yararlandığını açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Bireysel Segment Ürün Yöneticisi Ahmet Arık, Turkcell’lilere Kuzey Kıbrıs genelinde şu an 50’den fazla noktada internette hız ve kalite ayrıcalığı yaşatıldığını belirtti.

Ahmet Arık, açıklamasında şu bilgilere de yer verdi: “Müşterilerimiz internet paketlerinden eksilme olmadan tarifeleri kapsamında sunulan bu ayrıcalığa sahip olurken, Turkcell İletişim Merkezlerinde de bu ayrıcalıktan yararlanabiliyor. Ercan Havaalanı’nda gelen yolcu salonunda tarife koşulu aranmadan herkese açık olan Wi-Fi hizmetimiz, giden yolcu salonunda Turkcell’liler tarafından kullanılabiliyor. Bu hizmeti kullanmak içinse tek yapılması gereken Wi-Fi özelliği olan telefon veya tabletlerindeki Wi-Fi şebekeler listesinden Turkcell Wi-Fi seçerek ekrana gelecek ara yüzü doldurarak onaylamak ve kısa mesajla gönderilen 4 haneli şifreyi ara yüze girmek.”
 

 

Turkcell Wi-Fi nerelerde?

 

LEFKOŞA

Dereboyu Mehmet Akif Caddesi’nde yol boyunca kullanılabiliyor.
Ayrıca Cafe Biiz çevresi, Gloria Jeans çevresi, Cafe Biyer çevresi, Biyer Restaurant çevresi, Califorian çevresi, Paddy's Pub çevresi, Avenue çevresi, Mardo çevresi, Araf çevresi, Sabor Çevresi, Ghetto çevresi, Corner Pub çevresi, Cadının Evi çevresi, Picobelle Bar – UKÜ Kampüs, Karnaval Waffle Shop – YDÜ Kampüs, Şehr-İstan Cafe – YDÜ Kampüs’te de hizmetten yararlanılıyor.

Diğer bölgeler ve yerler de şöyle:


MAĞUSA 

Johnny Rocket’s çevresi, Pierre Loti çevresi, Özgülen Kebap çevresi, Cafe Han çevresi, Robert’s Cafe, Gloria Jeans Cafe, Mardo çevresi, Sarpkan çevresi, Aspava çevresi, Monk’s Inn çevresi, Rouge 21 çevresi, Yeniboğaziçi : Kocareis Beach.

İSKELE
Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plaji.

RNE
Gloria Jeans çevresi, Avanti çevresi, Jolly Joker çevresi, Niyazi's Restaurant çevresi, Ibelli Restaurant çevresi, Ambiance Restaurant çevresi, Escape Beach Club, Kervansaray Plajı, Greenhill Restaurant çevresi.

LEFKE 

Aspava Restaurant (Yedidalga), Friends Cafe (Gemikonağı) çevresi, West Cafe Gloria Jeans (Gemikonağı) çevresi.

GÜZELYURT
Atölye Cafe (Eski Beer Time) - ODTÜ Kampüs

Bu haber toplam 2836 defa okunmuştur
Etiketler : , ,