1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. TÜBİTAK ödülleri düzenlenen törenle verildi
TÜBİTAK ödülleri düzenlenen törenle verildi

TÜBİTAK ödülleri düzenlenen törenle verildi

17’inci Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Bölgesel Değerlendirmesi’nde dereceye giren öğrenciler için tören düzenlendi.

A+A-

TÜBİTAK 20’inci Ulusal Bilim Olimpiyatları, Birinci Aşama Sınavları Bölgesel Değerlendirmesi ve 17’inci Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Bölgesel Değerlendirmesi’nde dereceye giren öğrenciler için tören düzenlendi.

Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Ali Yönel, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı Yurtdışı Burslar Müdürü Dr. Harun Yılmaz ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı Yurtdışı Burslar Müdürü Dr. Harun Yılmaz’ın konuşmasının ardından, müzik dinletisi ve sinevizyon gösterisinin ardından ödüller takdim edildi.

20’inci Ulusal Bilim Olimpiyatları, Birinci Aşama Sınavları Bölgesel Değerlendirmesi’nde 5 dalda 9 kişiye ve 17’inci Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Bölgesel Değerlendirmesi’nde de 2 dalda 6 kişiye ödül verildi.

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur
Etiketler :