1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsorluk imzası
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsorluk imzası

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsorluk imzası

Geçtiğimiz yıllarda Avrupa'da da önemli başarılara imza atan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ismi ve desteği ile sahalarda olacak.

A+A-


 

Ülkemizi uluslararası liglerde de temsil ederek, geçtiğimiz yıllarda Avrupa'da da önemli başarılara imza atan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ismi ve desteği ile sahalarda olacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile KKTC Engelliler Spor Federasyonu (ESF) arasında imzalanan ana sponsorluk anlaşmasıyla, iki kurumun 10 yıllık beraberliği resmileşti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden ve KKTC Engelliler Spor Federasyonu (ESF) Başkanı Yusuf Musioğlu arasında Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ana sponsorluk anlaşmasına imza kondu.

ESF Başkanı Yusuf Musioğlu, federasyona bağlı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na tam 10 yıldır ismini vererek katkı koyan, maddi desteğin yanında manevi olarak da her türlü desteği sağlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi ve ailesine camia adına içtenlikle teşekkür etti. Musioğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in desteği sayesinde bu yıl başarılı her birlikte sonuçlar elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nda canla başla mücadele eden tüm sporcuları kutlarken, tüm yöneticileri de katkılarından dolayı tebrik etti.
 

 

 

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur
Etiketler : ,