1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Smaçlar Arena’da atılıyor
Smaçlar Arena’da atılıyor

Smaçlar Arena’da atılıyor

Türkiye Plaj Voleybolu PRO 2013 kapanış etabı olan Zafer Kupası Şampiyonası dün akşam Lefkoşa Becah Volley Arena’da başladı

A+A-

Türkiye Plaj Voleybolu PRO 2013 kapanış etabı olan “Zafer Kupası Şampiyonası” dün akşam saat 19.00’da Lefkoşa Becah Volley Arena’da başladı.
Kadınlarda 7 ve erkekler 14 takım olmak üzere toplamda 21 takımın mücadele edeceği şampiyona yarın akşam oynanacak olan final karşılaşmaları ile sona erecek.
Bir birinden zorlu müsabakalara sahne olacak olan Türkiye PRO 2013 plaj voleybolu şampiyonasının kapanış etabı olan Zafer Kupası etabının ilk günü olan dün akşam ki müsabakalar gece saat 01’de tamamlandı.

Kaya: “Sporcularımıza moral motivasyon getirecektir”
Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, “Böylesine büyük bir organizasyonun ülkemizde düzenlenmesi ülke gençliğimize büyük bir moral motivasyon getirecektir açıklamasını yaparken, şampiyonanın en iyi bir şekilde gerçekleşmesi için federasyon olarak büyük bir özveri ve çalışma gösterdiklerinin altını çizdi.
Enver Kaya “Amacımız yalnız sportif müsabakaların düzenlenmesi değil, ülkemizin de en iyi şekilde tanıtımını yapmaktır” açıklamasında bulunurken, Türkiye Pro 2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası Zafer Kupası Lefkoşa etabına katılım gösteren bütün sporculara başarılar diledi ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 1878 defa okunmuştur
Etiketler :