1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şehrin göbeğinde voyvodalık
Şehrin göbeğinde voyvodalık

Şehrin göbeğinde voyvodalık

Lefkoşa’da ülkeye ‘öğrenci’ olarak gelen zanlılar F.Ç. ve İ.A., bir market önünde ilk kez görüp tanıştıkları A.E.G’yi sebepsiz yere alkolün etkisi ile döverek vahim zarara uğrattı. Bugün mahkemeye çıkarılan zanlılar, üç gün tutukluluk aldı.

A+A-

Ükeye ‘öğrenci’ olarak gelen zanlılar F.Ç. ve İ.A., Lefkoşa’da bir market önünde ilk kez görüp tanıştıkları A.E.G’yi sebepsiz yere alkolün etkisi ile döverek vahim zarara uğratmalı üzerine tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar. Polis, zanlıların suç ortağı olduğu düşünülen bir kişinin daha arandığını belirtti.

Mahkemede söz hakkı verilen zanlılar, A.E.G ile olaydan hemen önce tanıştıklarını ve alkolün etkisiyle olayın yaşandığını söyledi.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Serkan Sakallı, olguları aktardı. Polis, 27 Eylül 2019 tarihinde saat 02.00 raddelerinde Lefkoşa’da Beren Market önünde zanlılar F.Ç. ve İ.A’nın, Lefkoşa'da sakin A.E.G’nin yüzüne elleri ile yumruk vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp edip sol elmacık kemiğinin kırılmasına sebebiyet vererek vahim zarara uğrattıklarını belirtti.  Polis, zanlıların 27 Eylül 2019 tarihinde saat 23.00 raddelerinde Lefkoşa’da tespit edilerek derdest emri gereği tutuklandıklarını söyledi. Polis,  zanlılarla ilgili tahkikat henüz yeni başladığını, müştekinin Lefkoşa devlet hastanesinde cerrahi serviste müşahede altında tutulduğunu söyledi.

 

Suç ortağı olduğu düşünülen bir kişi daha aranıyor

Polis,  mesele ile ilgili olarak ilk nazarda alınacak ifadelerin yanında suç ortağı olduğu düşünülen bir kişinin arandığını belirterek, bu olgular ışığında zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı verilen zanlılar, olaydan hemen önce tanıştıklarını ve alkolün etkisiyle olayın yaşandığını söyledi.

 

Üç gün tutukluluk aldılar

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların soruşturma maksatlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 3148 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler