1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Polise teslim oldu, suçlarını kabul etmedi
Polise teslim oldu, suçlarını kabul etmedi

Polise teslim oldu, suçlarını kabul etmedi

Aleyhlerinde tutukluluk alınan zanlılar M.O, Ş.D ve M.S ile birlikte Y.C’ya ait ofisi basarak “şiddet tehdidi” suçundan aranan Ş.A.T, Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim old

A+A-

Aleyhlerinde tutukluluk alınan zanlılar M.O, Ş.D ve M.S ile birlikte Y.C’ya ait ofisi basarak “şiddet tehdidi” suçundan aranan Ş.A.T, Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Aleyhindeki suçlamayı kabul etmeyen Ş.A.T, tutukluluk talebiyle dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ömer Yavuz, zanlı Aykut Ş.A.T’nin “Şiddet tehdidi” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Ömer Yavuz, zanlının 3 Temmuz tarihinde M.O, Ş.D ve M.Sile birlikte kendilerine borcu olduğu gerekçesi ile Y.C’ye ait ofisi bastıklarını söyledi.

Yavuz, çıkan kavgada Mahmut Cemiloğlu’nun burnunun kırıldığını ve zanlılar M.O, Ş.D ve M.S’nin  tutuklandığını Ş.A.T’nin ise arandığını öğrenince önceki gün polise gelerek teslim olduğunu belirtti. Polis, zanlı Ş.A.T’nin Y.C’ye “Borcunu ödemezsen senin kafana 2 şarjör boşaltacam” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydetti.

Yavuz, zanlı Ş.A.T’nin önceki gün Girne Polis Müdürlüğü’ne gelerek teslim olduğunu, verdiği ifadede suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

Polis memuru Ömer Yavuz, ayrıca zanlılardan M.O’nun Y.C tarafından bıçak ile kaşından ve karnından yüzeysel olarak yaralandığı yönünde verdiği ifade doğrultusunda soruşturma başlattıklarını da kaydetti. “Vahim zarar”, “Darp “ ve “Mülke tecavüz” suçlarından tutuklanan M.O, Ş.D,  M.S ve Ş.A.T’nin bugün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılmaları bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur
Etiketler : ,