1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Plaj voleybolu başlıyor
Plaj voleybolu başlıyor

Plaj voleybolu başlıyor

2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası altı etaptan oluşuyor

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2013 Plaj Voleybolu Şampiyonası başlıyor. 5 etaptan oluşacak şampiyonanın ilk ayağı 22-23 Haziran tarihlerinde Lapta’da düzenlenecek. Lapta Belediyesi 6’ncı Turizm Festivali çercevesinde düzenlenecek ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirielecek olan turnuvaya yoğun ilginin olması bekleniyor.
5 etapdan oluşacak 2013 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda takımlara her etapta aldıkları derecelere göre puan verilecek. 5 etap sonunda takımların elde ettikleri puanlara göre Genel Klasman sıralaması belli olacak.

Üç kategoride düzenlenecek
Turnuva için kayıt işlemleri 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba günü saat 13.00’de sona erecek. KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası 1’inci Etap Turnuvası için kayıt yaptırmak isteyen takımlar, belirtilen süre içersinde Türk Bankası Şubelerinde kayıt işlemlerini yaptırabilecekler. Turnuva kayıt ücreti takım başına 60 TL olarak belirlendi. Şampiyona Büyük Bayanlar, Büyük Erkekler ve Masterler kategorilerde düzenlenecek.
Şampiyona için  birçok  takım çalışmalarını sürdürüyor. Genel Klasman için bayanlar ve erkeklerde büyük bir çekişme ve heyecanın yaşanması bekleniyor. Başarılı performasnları ile dikkat çeken birçok sporcunun şampiyonada yer alacak olması üst düzey bir yarışmanın yaşanacağını gösteriyor.

2013 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası Programı
1. Etap: Lapta Turizm Festivali 3’üncü Plaj Voleybolu Turnuvası (22-23 Haziran)
2. Etap: Beach Volley Arena BRT 50. Yıl Kupası (27-28 Haziran)
3. Etap: 1’inci Camelot Plaj Voleybolu Turnuvası (13-14 Temmuz)
4. Etap: 2. Camelot Plaj Voleybolu Turnuvası (26-27 Temmuz)
5. Etap: Glapsides Plaji 6’ncı MAGEM Plaj Voleybolu Turnuvası (3-4 Ağustos)

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur
Etiketler :